Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Eleganță la superlativ. Kate Middleton, apariție spectaculoasă într-o rochie simplă, la gala organizată la Palatul Buckingham

Kate Middleton a atras toate privirile la dineul găzduit la Palatului Buckingham din Londra. Ducesa de Cambridge a purtat o ținută remarcabilă la evenimentul unde au fost invitate numeroase personalități care și-au adus contribuția în serviciul public. 

Soția prințului William, care este și viitoarea regină a Regatului Unit, găzduiește evenimentele uzuale organizate la Palatul Buckingham datorită faptului că Regina Elisabeta este preocupată de aniversarea Jubileului de Platină, care va avea loc în câteva zile. 

Kate Middleton și-a făcut apariția la ultimul eveniment într-o rochie impresionantă, în nuanțe deschise, pe care a accesorizat-o cu pălărie inedită și pantofi cu toc eleganți. Pentru că vremea din Londra este imprevizibilă, ducesa a fost pregătită pentru orice eveniment meteorologic, astfel că aceasta și-a completat look-ul cu o umbrelă asortată cu ținuta. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Citește și: Ce nu s-a știut despre rochia îmbrăcată de Kate Middleton la lansarea Top Gun: Maverick. Ducesa de Cambridge a fost în centrul atenției

Ducesa s-a plimbat tot timpul printre invitați și a socializat cu toți cei prezenți la marele eveniment, afișând un zâmbet elegant și demn de o viitoare regină. 

De asemenea, Kate s-a bucurat cumplit să-l revadă pe Manfred Goldberg, supraviețuitorul Holocaustului, în vârstă de 92 de ani, cu care s-a împrietenit în timpul unei călătorii din 2017, în Polonia. Domnul Goldberg, care a venit la Buckingham însoțit de soția sa în vârstă de 61 de ani, Shary, este un evreu născut în Germania. În timpul Holocaustului, acesta a fost forțat de naziști să muncească pentru ei, fiind trimis, în cele din urmă, în lagărul de concentrare Stutthof de lângă Gdansk, în Polonia, pe vremea când avea doar 14 ani. Acesta a fost eliberat în 1945, ulterior ajungând în Anglia, unde s-a căsătorit și a făcut patru copii, care i-au oferit 12 nepoți. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Kate Middleton a fost foarte fericită să-l revadă pe Manfred Goldberg, zâmbind și strângându-i mâna în timpul întâlnirii. Aceasta l-a întrebat ce a mai făcut și au discutat despre proiectul recent organizat de prințul de Wales, la care a participat împreună cu alți supraviețuitori ai Holocaustului. 

Citește și: Kate Middleton și-a găsit sosia în Australia. Asemănarea dintre pictorița Brittany Dixon și ducesă i-a lăsat fără cuvinte pe internauți

Petrecerile anuale în grădina de la Palatul Buckingham reprezintă o tradiție care datează din 1860, fiind începute de regina Victoria, cu scopul de a onora membrii de bază ai comunității. La fiecare astfel de eveniment participă mii de persoane și se consumă în jur de 27.000 de cești de ceai, 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri