Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images
Divertisment

Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images

Ce părere a avut Meghan Markle despre Kate Middleton atunci când a cunoscut-o. Soția prințului Harry a descris-o într-un singur cuvânt

Meghan Markle și prințul Harry se află într-o relație „tumultoasă” cu prințul William și Kate Middleton de când au renunțat la îndatoririle regale, însă nu a fost tot timpul așa. Ducesa de Sussex a avut cu totul altă părere despre cumnata sa atunci când a cunoscut-o pentru prima dată. 

Joi, 19 mai, Meghan și Harry sărbătoresc patru ani de la nuntă și sunt și în ziua de astăzi unul dintre cele mai discutate cupluri din lume. Cu ocazia acestei zile, un videoclip cu cei doi din 2017 a ieșit la iveală. În momentul când și-au anunțat logodna, ducii de Sussex au oferit un interviu pentru BBC, unde prințul Harry a povestit cum a fost prima dată când acesta i-a făcut cunoștință soției sale cu fratele și cumnata lui. 

„A fost emoționant. Noi ne-am văzut o lungă perioadă de timp în care nimeni nu știa asta. Atunci, William și-a dorit mult să o cunoască, la fel și Catherine, așa că ne-am întâlnit”, a povestit Harry în timpul interviului. 

Citește și: Cum arată Meghan Markle când renunță la ținutele elegante. A fost pozată de paparazzi în pantaloni scurți, în compania soțului ei

În timp ce soțul său povestea, Meghan a folosit un singur cuvânt pentru a o descrie pe cumnata sa. „Catherine a fost absolut..”, a spus Harry, în timp ce Meghan l-a întrerupt spunând: „Minunată”. 

Fostul cuplu regal, care a renunțat la funcția de membri ai familiei regale în 2020, nu se mai află în relații bune cu William și Kate de când s-au mutat în California. Pe lângă asta, un expert regal a susținut că Harry și Meghan Markle își vor pierde relevanța pe măsură ce încep să se îndepărteze de legăturile lor regale.

De când au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în California, ducele și ducesa de Sussex au fost acuzați că se bazează pe legăturile lor cu familia regală pentru a-și promova brandul și cauzele. „Cred că brandul lor depinde în totalitate de statutul lor regal și de legăturile lor regale”, a declarat Robert Hardman, jurnalist și expert regal.

Citește și: Cum va arăta monarhia după ce prințul Charles va deveni rege. Fiul Reginei a vorbit și despre membrii regali pe care îi va da afară

Cu toate că Meghan și Harry încearcă să se îndepărteze cât mai mult de familia regală, un expert a declarat că prințul Charles „va avea nevoie” de fiul său și de nora lui atunci când va deveni rege, deoarece ducii de Sussex sunt foarte valoroși pentru Regatul Unit. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri