Duchess Of Cambridge Attends ANZAC Day Service
Divertisment

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, nu și-a dorit să fie celebră / Getty Images

Kate Middleton nu și-a dorit niciodată celebritatea. Unul dintre prieteni a făcut dezvăluiri inedite: ”Visa să aibă o casă la țară!”

Imaginile cu Kate Middleton, ce au fost date publicității în ziua în care a împlinit 40 de ani, au făcut înconjurul lumii, iar acum un prieten de-al acesteia a făcut dezvăluiri inedite, mărturisind că ducesa de Sussex nu și-a dorit niciodată celebritatea care a venit ”la pachet” cu faptul că este membru al familiei regale.

Potrivit Cosmopolitan, unul dintre prietenii lui Kate Middleton a dezvăluit că aceasta și-a dorit doar ”o casă la țară”, pe care o și are. E vorba despre Anmer Hall și este extrem de frumoasă.

Citește și: Kate Middleton, dezvăluiri inedite despre copiii ei. „Toți îmi spun: 'Mami, te rugăm, nu ne mai face atâtea poze!'”

”Tot ce și-a dorit Catherine a fost o casă la țară, plină de copii, câini. Nu a fost interesată de un job important ori să devină celebră.”, a povestit un prieten de-al ducesei pentru The Sun.

Viața de familie este foarte importantă pentru ea, iar matenitatea face parte din ea. Acum, ea simte că a obținut tot ce și-a dorit, motiv pentru care este timpul să se dedice vieții publice și să obțină tot ceea ce-și dorește.”, a mai dezvăluit acesta.

Kate, în vârstă de 40 de ani, are trei copii cu prințul William: prințul George (7 ani), prințesa Charlotte (6 ani) și prințul Louis (3 ani).

printul william, kate middleton si copiii lor

Kate Middleton, omagiu în onoarea prințesei Diana și a reginei Elisabeta a II-a

În 9 ianuarie, Kate Middleton a împlinit 40 de ani, ocazie cu care s-a lăsat fotografiată în trei ipostaze care o arată în posturi de-a dreptul răvășitoare. Portretele regale au ascuns, totodată, și gesturi de prețuire pentru două femei dragi și importante în istoria monarhiei britanice: regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana.

Kate Middleton s-a asigurat că imaginile care au făcut înconjurul lumii și care o arată cu adevărat strălucitoare includ și un omagiu pentru mama și bunica soțului ei. Aceasta apare în trei rochii marca Alexander McQueen, unul dintre designerii săi preferați, însă ceea ce a captat atenția, pe lângă zâmbetul cuceritor al ducesei și patina istorică pe care au avut-o două dintre fotografii au fost bijuteriile purtate de aceasta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri