Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton, pe un teren de rugby, îmbrăcată în tricou și pantaloni de trening. / Foto: Profimedia

Așa nu a mai apărut în public! Kate Middleton, în pantaloni de trening și tricou, pe un teren de rugby. A schimbat și pase cu sportivii

Kate Middleton a fost dintotdeauna o fire atletică, iar la cel mai recent angajament public a și demonstrat asta. În plus, cu această ocazie, prințesa de Wales a renunțat la eleganța obișnuită și la ținutele de gală și a îmbrăcat un outfit pe cât de neașteptat pentru o prințesă, pe atât de potrivit cu ocazia.

În pantofi sport, pantaloni de trening și un tricou al naționalei de rugby a Angliei, cu părul prins într-o coadă simplă, soția prințului William s-a băgat la un joc de rugby, la un club de profil. Nu a renunțat însă la inelul de logodnă, bijuteria care i-a aparținut prințesei Diana.

Citește și: Răspunsul neașteptat pe care l-a dat Kate Middleton atunci când i s-a spus că e norocoasă să-l aibă pe prințul William

Kate Middleton
Kate Middleton, pe un teren de rugby, îmbrăcată în tricou și pantaloni de trening. / Foto: Profimedia

Nu doar pentru acest lucru a fost invitată Kate Middleton în sânul echipei, ci și pentru a le vorbi despre paternitate, sănătate mintală și importanța primilor cinci ani de viață, subiecte care fac parte din inițiativa ei care sprijină educația copiilor și are rolul de a le face viața mai plăcută și mai ușoară celor mici.

Kate Middleton
Kate Middleton, pe un teren de rugby, îmbrăcată în tricou și pantaloni de trening. / Foto: Profimedia

Prințesa s-a simțit în largul ei pe teren, îmbinând utilul cu plăcutul. Și-a făcut "meseria" și și-a dus la capăt cu succes misiunea, însă s-a și relaxat. A fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, deloc încrâncenată și a părut să-i facă plăcere să schimbe câteva pase cu sportivii. Nu s-a lăsat, însă, mai prejos și a luptat cot la cot cu ei pentru a ajunge la fiecare minge.

Kate Middleton nu se dă la o parte când vine vorba de activități sportive. Recent, a fost pozată pe bicicletă, la canotaj, dar și la escaladă, iar înainte de a intra în familia regală britanică a jucat fotbal, tenis, dar a practicat și atletismul.

Citește și: Talentele mai puțin cunoscute ale prințesei de Wales. Cum și-a surprins Catherine admiratorii

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri