lottie moss si kate moss
Divertisment

Lottie este sora mai mică a lui Kate Moss. / Foto: Profimedia

Lottie, sora lui Kate Moss, și-a etalat corpul perfect și multele tatuaje într-un costum de baie cu decupaje

Lottie, sora celebrului fotomodel Kate Moss, știe să se facă remarcată. Dacă sora ei mai mare a făcut legea pe podiumurile de modă, iată că și Lottie atrage toate privirile. Recent, blonda de 23 de ani a fost protagonista unei campanii publicitare pentru care a pozat în costum de baie.

E iarnă în calendar, dar în Los Angeles e mult soare și foarte cald, motiv pentru care Lottie Moss s-a simțit în largul ei să pozeze în costum de baie. Cunoscută pentru stilul vestimentar care lasă la vedere multă piele, sora lui Kate a devenit imaginea unor haine care se încadrează perfect în standardele sale.

Citește și:Cea mai nouă fiță în modă: rochia cu mască inclusă! Costă doar 80 de lei și face furori printre englezoaice

Lottie Moss

Lottie și-a etalat corpul cu dimensiuni perfecte într-un costum de baie dintr-o singură piesă, decupat "generos", care i-a lăsat la vedere și multele tatuaje. Aceasta s-a lăsat fotografiată pe acoperișul unei clădiri din L.A.

Și Demi Rose este imaginea aceluiași brand de îmbrăcăminte, pentru care a pozat de nenumărate ori în ipostaze care mai de car e mai provocatoare.

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-o rochie foarte mulată, cu un decolteu amețitor. Sute de mii de oameni i-au apreciat pozele

Foto: Profimedia

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri