Kate Moss Appointed As The New Face And Body Of St.Tropez
Divertisment

Kate Moss/ Instagram

Kate Moss, adevărul despre secretele întunecate din modă: Adolescentele, adesea presate să pozeze nud

Kate Moss a vorbit într-un interviu recent despre sedințele foto „intimidante” din primii săi ani în modă și a dezvăluit că adesea modelele adolescente sunt presate să pozeze nud. 

Supermodelul în vârstă de 47 de ani a fost prima dată remarcată în 1988, la vârsta de 14 ani, și admite că s-a simțit „teribil de inconfortabil” în timpul multor ședinte foto ca adolescentă, explicând că unii fotografi nu lucrau cu modelele decât dacă acceptau elemente de nuditate. 

Kate a declarat pentru Reader's Digest: „Au fost multe ședințe la începutul carierei în care m-am simțit îngrozitor de inconfortabil”.
Explicând cum este tipic pentru un model să-și înceapă cariera la o vârstă fragedă, ea a spus: „A fost și cazul meu, dar chiar și așa au existat fotografi care nu voiau să lucreze cu tine dacă nu acceptai măcar un element de nuditate. Era ceva comun atunci si încă se practică și acum. Pentru o tânără femeie, așa ceva ar putea fi extrem de intimidant”.

Kate a devenit sinomim cu estetica „heroin chic” în anii 90, pentru silueta ei delicată și tenul palid, dar spune că termenul folosit pentru a o descrie a fost unul îngrozitor fără loc de interpretări pozitive. 

Ea a precizat că mereu a fost „slabă și mică', indiferent de ce mânca. Kate a declarat că singurul moment când silueta ei s-a modificat a fost după ce a născut-o pe fiica ei Lila, în 2002.

Vezi și: Street Style cu Irina Shayk. Cum se îmbracă una dintre cele mai sexy femei din lume în timpul liber

Etichete: kate moss

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri