katie holmes si suri cruise
Divertisment

Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, au o relație foarte apropiată. / Foto: Profimedia

Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător și au aproape aceeași înălțime

La 15 ani, Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, este o adolescentă înaltă, superbă și foarte atașată de mama ei. Aceasta locuiește în New York alături de Katie, cele două fiind văzute de multe ori împreună pe străzile metropolei.

Actrița de 42 de ani și fata ei de 15 par mai degrabă surori decât mamă și fiică. Au același stil vestimentar și sunt aproape de aceeași înălțime, au siluete asemănătoare și o relaxare firească ce le caracterizează deopotrivă.

katie holmes si suri cruise

Citește și: Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, surprinsă pe străzile din New York. S-a transformat într-o domnișoară superbă

Simple, relaxate și zâmbitoare, cele două și-au pus haine comode și au ieșit împreună la plimbare. Fotoreporterii le-au identificat imediat și le-au pozat continuu, însă nu au părut deranjate, obișnuite fiind să le fie surprinsă orice mișcare. Suri a trăit deja cea mai mare parte a vieții urmărită de paparazzi, deși Katie îi protejează intimitatea cu orice preț.

Suri Cruise nu și-a mai văzut tatăl de ani buni

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes
Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes

În anul 2012, Katie Holmes și Tom Cruise au ajuns la divorț, după o căsnicie de șase ani. Suri a rămas în grija mamei, însă acordul legat de custodie îi dădea dreptul lui Tom Cruise să-și viziteze fiica și să petreacă timp împreună. Cu toate acestea, actorul și fiica sa, Suri, nu au fost văzuți împreună din 2013, motiv pentru care se speculează că acesta a rupt orice legătură cu fata lui.

Citește și: Bella, o nouă imagine inedită. Cum arată fiica adoptivă a lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri