Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes
Divertisment

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, surprinsă pe străzile din New York / Getty Images, Profimedia Images

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, surprinsă pe străzile din New York. S-a transformat într-o domnișoară superbă

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, are acum 15 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară, ce surprinde prin frumusețea ei răvășitoare, iar dovadă sunt imaginile surprinse de fotografi.

Suri Cruise a fost surprinsă pe străzile din New York, alături de mama ei, actrița Katie Holmes, iar tânăra a surprins prin frumusețea ei, dar și atitudinea relaxată de care a dat dovadă.

Citește și: Imagine rară cu Bella Cruise. Cum arată astăzi fiica lui Tom Cruise și a actriței Nicole Kidman

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În vârstă de 15 ani, adolescenta a fost surprinsă purtând pantaloni de trening colorați, pe care i-a asortat cu un tricou scurt, ce-i lasă la vedere abdomenul, iar în talie și-a prins neglijent bluza. De asemenea, ținuta ei este completată de opereche de teniși cu imprimeu colorat, de o coafură simplă, ea având părul prins în coadă.

Suri Cruise,
EXCLUSIVE: Katie Holmes shopping with daughter Suri cruise, days after its been reported that Holmes and boyfried Emilio Vitolo Jr have split up. Pictured: Katie Holmes,Suri Cruise,Image: 611427879, License: Rights-managed, Restrictions: -POL, -PRT, -RUS, Model Release: no, Credit line: Profimedia

De asemenea, mama ei a impresionat printr-o ținută relaxată, întrucât actrița poartă blugi evazați, pe care i-a asortat cu o cămașă vaporoasă și o pereche de balerini.

Katie Holmes
EXCLUSIVE: Katie Holmes shopping with daughter Suri cruise, days after its been reported that Holmes and boyfried Emilio Vitolo Jr have split up. Pictured: Katie Holmes,Suri Cruise,Image: 611427870, License: Rights-managed, Restrictions: -POL, -PRT, -RUS, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Katie Holmes si-a vandut casa din Calabasas cu 4 milioane de dolari. Imagini din interiorul locuintei

Nu este pentru prima dată când Suri și Katie sunt surprinse împreună. Cele două au fost fotografiate la începutul lunii mai, când au ieșit la alergat.

Katie Holmes a fost căsătorită cu Tom Cruise între 2006-2012 si au împreună o fiică, Suri. Ulterior, Katie a avut o relație cu actorul Jamie Foxx, care a durat șase ani. Cei doi s-au despărțit în mai 2019.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri