2017 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals
Divertisment

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Katy Perry, apariție irezistibilă la mai puțin de trei luni de când a devenit mamă. Cântăreața și-a surprins fanii

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape trei luni de zile, iar de curând și-a surprins fanii cu o apariție de invidiat.

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 36 de ani, iar de curând, ea a făcut publice imagini inedite de la filmările pentru emisiunea ”American Idol”, reușind astfel să-și surprindă total fanii.

Artista s-a lăsat fotografiată la pupitrul de jurat și și-a etalat mândră coafura și machiajul ce-i sublinia trăsăturile fizice.

Citește și: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

În imaginile respective, cântăreața apare îmbrăcată într-o bluză în culori strălucitoare, iar look-ul ei e completat de coafura simplă, și anume o coadă de cal și un machiaj discret. Fanii n-au putut să-și ia, însă, ochii de la cerceii lungi pe care-i poartă.

OMG, Katy s-a întors.”, ”WOW, arăți senzațional”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Katy Perry a născut la finalul lunii august

Celebra cântăreață Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară la finalul lunii august. Vestea cea mare a fost făcută de tatăl micuței Daisy Dove Bloom, actorul Orlando Bloom, care a postat o fotografie adorabilă cu cea mică, via UNICEF, organizație unde el și logodnica sa sunt amabasadori.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

Citește și: Katy Perry, apariție spectaculoasă la șase săptămâni de când a născut. Cântăreața a revenit la pupitrul de jurat al ”American Idol”

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus, într-un comunicat, proaspeții părinți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri