SHEIN Together Virtual Festival To Benefit The COVID – 19 Solidarity Response Fund For WHO Powered By The United Nations Foundation
Divertisment

Photo by Getty Images/Getty Images

Katy Perry, apariție spectaculoasă la șase săptămâni de când a născut. Cântăreața a revenit la pupitrul de jurat al ”American Idol”

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu șase săptămâni, când a născut o fetiță ce poartă numele Daisy. Acum, însă, ea s-a întors cu forțe proaspete la American Idol, acolo unde ocupă fotoliul de jurat.

Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, a strălucit pe scena de la American Idol, alături de colegii ei, Ryan Seacrest, Lionel Richie și Luke Bryan.

katy perry

Katy Perry, prima apariție publică după ce a devenit mamă

Îmbrăcată într-o bluză cu trenă și pantaloni mulați cu imprimeu alb negru, la care a asortat mănuși și pălărie cu același imprimeu, Katy Perry a strălucit și a impresionat o lume întreagă. Și nu doar prin ținută, ci și prin zâmbetul ei.

Katy Perry a născut o fetiță la sfârșitul lunii august

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe pe 28 august. Cei doi au făcut anunțul pe Facebook, unde au postat un mesaj emoționant.

”Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

Cel mai bine plătite femei de la Hollywood. Ce vedetă a câștigat deja aproape 600 de milioane de dolari în 2020

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus, într-un comunicat, cei doi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri