94th Annual Academy Awards - Arrivals
Divertisment

Keith Urban, Nicole Kidman. Getty Images

Keith Urban a renunțat la petreceri pentru a-și proteja căsnicia cu Nicole Kidman: Am făcut atâtea greșeli

Keith Urban a recunoscut că a spus nu petrecerilor pentru a-și proteja căsnicia cu Nicole Kidman. Cântărețul de muzică country, în vârstă de 54 de ani, s-a luptat în mod public cu dependența de droguri și alcool. A ajuns la dezintoxicare de mai multe ori, ultima oară la Betty Ford Center, în octombrie 2006, la doar câteva luni după ce s-a căsătorit cu actrița din „Big Little Lies”.

Într-un interviu cu The Sun, Urban a mărtursit acum că a înțeles cât de important e să se concentreze asupra familiei sale.

Keith a afirmat că mariajul cu Nicole este cel care-l ține departe de probleme și motivul principal pentru care a renunțat la vicii.

„Aș dori să rămân căsătorit!”, a declarat artistul.

Keith, care are două fete cu Nicole, Sunday (13 ani) și Faith (11 ani), a adăugat: „Viața este foarte diferită în zilele noastre. Încerc să dau un exemplu bun copiilor mei, dar încă nu știu dacă am înțeles cum să fac cât mai bine asta. Am făcut atât de multe greșeli, dar trebuie să descoperi ce funcționează pentru tine. Mesajul meu pentru ele este să facă întotdeauna ce le place atâta timp cât muncesc din greu pentru a realiza acest lucru.”

Un alt motiv pentru care a reușit să stea departe de dependențele nocive este faptul că a rămas sus în cariera sa de succes, care include turnee, piese noi și jobul de jurat la The Voice Australia.

Keith și-a amintit de momentul în care soția sa, Nicole, a organizat o intervenție pentru a-l salva. În 2016, el declara pentru Rolling Stone că ar fi înțeles dacă Nicole Kidman ar fi ales să-l părăsească după ce a ajuns la dezalcoolizare în urmă cu 16 ani, la scurt timp după ce s-au căsătorit.

„Am fost foarte, foarte binecuvântat că Nic a cerut să se intervină în ceea ce mă privește”, a spus Keith, adăugând că a fost comportamentul său nesăbuit cel care „a produs implozia în proaspăta sa căsnicie”. El a mărturisit că a derapat și că „avea nevoie de ajutor și de o nouă direcție” în viața lui.

Nicole, care lucra la Roma la vremea aceea, s-a întors în State și și-a adunat prietenii pentru a-l ajuta.

„Dragostea care plutea în acea cameră, în acel moment, a fost pe măsură”, a explicat cântărețul într-un interviu cu Oprah. „Să vezi cum tuturor le pasă de tine, să-i vezi în acțiune în acest fel... N-am mai experimentat niciodată așa ceva”.

Citește și:

Cameron Diaz, adevărul despre rolul de părinte. Actrița recunoaște că și-a pierdut răbdarea de câteva ori: ”Și mami e om!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri