2018 Billboard Music Awards - Show
Divertisment

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images

Kelly Clarkson, mărturisiri sfâșietoare despre divorțul de soțul ei: ”Nu este ușor. Copiii fac terapie!!”

Cântăreața Kelly Clarkson a divorțat de soțul ei, Brandon Blackstock, în luna iunie a anului 2020, după aproape șapte ani de căsnicie. Acum, artista a făcut mărturisiri sfâșietoare despre această perioadă, ea dezvăluind că cei doi copii ai lor fac terapie.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Divorțul de Brandon Blackstock, partenerul ei de viață din ultimii șapte ani, nu a fost deloc ușor, mai ales pentru cei doi copii ai lor, River, în vârstă de șase ani și Remington, de patru ani. Potrivit mărturisirilor făcute de cântăreață, cei doi urmează ședințe de terapie.

Citește și: KELLY CLARKSON DIVORȚEAZĂ DUPĂ ȘAPTE ANI DE CĂSNICIE. CE A CERUT ÎN DOCUMENTELE DEPUSE LA TRIBUNAL

”Vine o zi în care îți spui ”Wow, asta s-a schimbat pentru totdeauna, însă nu e vorba doar despre inima mea, ci și despre inimile lor, ale celor mici.”, a mărturisit cântăreața.

”Am o familie și prieteni grozavi, care sunt acolo pentru mine. E foarte greu să treci prin așa ceva, să fii onest să-ți împărtășești povestea, dar în același timp să-ți protejezi copiii pe care îi adori.”, a mai mărturisit cântăreața care a adăugat: ”Primim o grămadă de ajutor din partea terapiștilor sau a psihologilor copiilor pentru că vrem să trecem prin această poveste corect. Toți suntem triști și e în regulă să fim așa.”, a mai adăugat ea.

The 55th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Singer Kelly Clarkson (R) and Brandon Blackstock attend the 55th Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 10, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Kelly Clarkson a anunțat că divorțează în luna iunie

Kelly Clarkson (38 de ani) divorțează de soțul ei, Brandon Blackstock (43 de ani), după șapte ani de căsnicie. În documentele depuse la un tribunal din Los Angeles, cântăreața a specificat că dorește ca acordul prenupțial să fie activat, iar custodia copiilor să fie comună.

Citește și: Despărțirile anului 2020. Ce vedete și-au luat adio și nu mai formează un cuplu

Kelly și Brandon, manager de muzică country, au început să formeze un cuplu în 2011. Au împreună doi copii: River Rose (5 ani) și Remington Alexander (4 ani). Cu o lună de zile înainte de divorț,  Clarkson dezvăluia că își dorește mai mulți copii, însă nu și Blackstock care mai are alți doi din căsnicia anterioară.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?