Christina Applegate
Divertisment

Christina Applegate, PROFIMEDIA

Kelly din Familia Bundy la 49 de ani. Cum arată frumoasa Christina Applegate, după ce a învins cancerul

Timp de 10 ani, Christina Applegate a jucat rolul lui Kelly Bundy în serialul-fenomen “Married With Children” (Familia Bundy), rol care a făcut-o celebră în întreaga lume. Ulterior, actrița s-a făcut remarcată mai ales în roluri de comedie și astăzi, la 49 de ani, este una dintre cele mai admirate vedete de la Hollywood. În ul timii ani, actrița a fost lăudată pentru prestația ei din serialul “Dead to me”, de pe Netflix.

Christina Applegate a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2009

Actrița a avut noroc că medicii au descoperit cancerul într-o fază incipientă, așa că acesta nu i-a amenințat viața. După o dublă masectomie, Christina Applegate a anunțat că a scapăt de cancerul la sân. Aceasta a moștenit o mutație genetică de la mama sa, care poate declanșa cancerul ovarian sau de sân.

"Verișoara mea a murit de cancer ovarian în 2008. Spre deosebire de ea, care nu a știut din timp, eu pot să fiu prevăzătoare. Prin decizia de a mă opera, simt că am preluat controlul asupra situației, iar asta îmi oferă o siguranță aparte. Am înlăturat un pericol, acum hai să speram că nu mă vă lovi autobuzul", a spus Christina.

"Șansele ca fiica mea să fie purtătoare de BRCA sunt foarte mari. De aceea, încerc să o hrănesc cât mai sănătos cu putință, să nu o stresez. Fac tot ce pot face acum. La 20 de ani, stiu că va trebui să se testeze și ea", a adăugat Applegate.

VEZI SI: Am râs cu lacrimi la scenele cu el din Familia Bundy. Cum arată “Bud Bundy” la 46 de ani

Christina Applegate este la a doua căsătorie

Actrița a fost căsătorită timp de 4 ani cu actorul Johnathon Schaech, iar în prezent aceasta este căsătorită cu muzicianul olandez Martyn LeNoble. Cei doi au o fiică născută în 2011.

VEZI SI:

 Mesaje de dragoste în funcție de zodie. Ce vrea  audă partenerul tău în locul clasicului "te iubesc"

Mesaje de dragoste. Cele mai frumoase declaratii de dragoste

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri