cuplu barbat cu barba
Horoscop

Oricat de surprinzator ar parea, femeile considera ca barbatii cu barba sunt mai atragatori si mai buni parteneri pe termen lung.

Mesaje de dragoste in functie de zodie. Ce vrea sa auda partenerul tau in locul clasicului "te iubesc"

De la a aduce micul dejun la pat, pana la participarea recitalului de dans al surorii lui mai mici, exista multe modalitati de a-ti exprima iubirea fara sa spui literalmente "Te iubesc". Desigur, atunci cand tehnologia intra in joc, exista si mai multe feluri de a iti face cunoscute sentimentele fata de persoana draga. Si, daca esti interesata cum poti creiona cel mai frumos "Te iubesc" pentru partenerul tau, semnul lui zodiacal iti poate oferi raspunsul de care ai nevoie. Iata cele mai frumoase mesaje de dragoste in functie de zodie.

VEZI SI: Mesaje de dragoste. Cele mai frumoase declaratii de dragoste

In timp ce astrologia nu poate dicta totul, poate fi distractiv sa iei in considerare modul in care zodiacul iti influenteaza gusturile personale.

Mesaje de dragoste in functie de zodie. Iata mesajul de dragoste ideal pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec

Adora sa auda cat de mult te inspira si sa impartaseasca bucuria cu toti oamenii pe care ii iubesc. "Increderea si optimismul tau ma fac sa zambesc in fiecare zi. Iti multumesc pentru ca ai crezut in mine si m-ai ajutat sa o fac si eu", este genul de mesaj care l-ar face sa se simta special si iubit pe un Berbec.

Taur

Cu toate ca uneori nu are starea necesara, acest nativ o sa fie intotdeauna langa tine, fie ca e vorba despre o petrecere sau un eveniment special. De aceea, va aprecia daca iti vei face timp sa ii multumesti si apreciezi loialitatea.

"Iti multumesc pentru ca iti faci intotdeauna timp pentru mine. Ma simt atat de linistita cand ai grija de mine. Loialitatea ta inseamna mult pentru mine", si-ar dori un Taur sa auda.

Gemeni

Fa-l sa rada sau complimenteaza-i umorul si o sa fie suficient: "Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea sa luam pranzul, dar sunt atat de nerabdatoare sa ne intalnim mai tarziu. Vreau sa stii ca apreciez abilitatea ta de a scoate tot ce e mai bun din orice situatie. Mereu ma faci sa rad cand ma simt foarte stresata."

Rac

In timp ce atentia ta si orice mesaj il vor face sa se simta iubit, faptul ca il complimentezi pentru cat de grijuliu si atent este inseamna cu adevarat mult pentru un Rac: "Nu pot sa exprim in cuvinte cat de mult apreciez faptul ca imi esti mereu aproape si ma coplesesti cu grija ta. Ma faci sa ma simt atat de iubita".

Leu

"Hei sexy. Iti port tricoul si m-am gandit la tine seara trecuta. Iubesc cat de puternic esti si cat de frumoasa ma faci sa ma simt. As da orice sa ma trezesc in fiecare dimineata alaturi de tine",  e genul de mesaj pe care nativul Leu si-ar dori sa-l primeasca de la persoana iubita.

Fecioara

Ii place cand retii lucruri importante care-l privesc si cand are parte de sustinerea ta. Ai putea sa-l surprinzi, din cand in cand, cu un mesaj de acest gen: "Succes cu noul tau proiect (Nu ca ai mai avea nevoie). Abia astept sa aud cum a decurs totul. E ok daca ne vedem la 8? Vreau sa rezerv o masa la localul tau preferat".

Balanta

Vrea sa stie ca te gandesti mereu la el cand e departe. O sa ii placa sa auda ca folosesti un cadou pe care ti l-au facut: "Ma uitam la cana pe care mi-ai luat-o si ma gandeam cat de frumos si grozav esti. Gandeste-te ce vrei sa facem diseara. O sa fie perfect".

VEZI SI: Cele mai geloase zodii: Scorpionul, cel mai posesiv și gelos semn din zodiac

Scorpion

Acestui nativ ii place sa stie ca partenerul ii ofera spatiu si tot timpul de care are nevoie: "Stiu ca dureaza mult pana te deschizi din punct de vedere emotional si vreau sa stii ca putem lua totul usor. Iubesc sa invat lucruri despre tine si imi place sa te descopar cate putin in fiecare zi".

Sagetator

Sagetatorul adora surprizele. Invita-l intr-un loc nou sau intr-o aventura. "Poate ai vrea sa iti tii aproape telefonul intreaga zi. Ti se pregateste o surpriza si vreau sa ma asigur ca nu pierzi nimic".

Capricorn

Spune-i cat de mandra esti de el si cere-i sa te ajute cu o problema personala. Va fi bucuros ca i-ai cerut sfatul: "As vrea sa iti aud parerea despre o chestiune legata de munca. Tu oferi intotdeauna sfaturi grozave si ma ajuti intotdeauna".

VEZI SI: Cristalul care te protejeaza si ajuta in functie de zodie. Ce piatra ti se potriveste

Varsator

Desi varsatorul nu face anumite lucruri pentru a iesi in evidenta, ii place sa auda ca-i apreciezi creativitatea si implicarea. Acest nativ vrea sa fie luat in serios: "Iti multumesc pentru ca intotdeauna ma ajuti sa vad totul din alta perspectiva si ca-mi arati noi moduri in care pot face lucrurile. Iti iubesc mintea si felul in care vezi lumea".

Pesti

Unui Peste ii place sa aiba langa el pe cineva care il inspira, dar si sa stie ca iti fuge gandul mereu la el. "Am plans la birou ascultand aceasta melodie si gandindu-ma cat de mult te iubesc. O sa iti fac un playlist cu piese care ma fac sa ma gandesc la tine".

VEZI SI: Mesaje de la multi ani. Urari frumoase pentru cei dragi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri