Premiere Of Lionsgate's "The Hunger Games" - Red Carpet
Divertisment

Kelly Osbourne, Profimedia

Kelly Osbourne are un nou iubit la trei luni după ce a încheiat o relație. Cine este bărbatul care a cucerit-o

Kelly Osbourne nu se mai ascunde. Artista în vârstă de 37 de ani a recunoscut, în sfârșit, că are o relație cu rapperul Sid Wilson, care face parte din trupa Slipknot și a făcut public un mesaj inedit pe rețelele sociale.

După nenumărate speculații și după separarea de Erik Bragg, Kelly Osbourne a făcut publice imagini inedite cu noul ei partener. Este vorba despre Sid Wilson, alături de care apare în ipostaze romantice.

Citește și: Kelly Osbourne, apariție incredibilă după ce a slăbit 38 de kilograme. Artista arată de nerecunoscut

Artista a făcut publice imaginile inedite cu ocazia zilei lui de naștere.

”La mulți ani, dragule!”, a scris Kelly în dreptul unei fotografii în care apare alături de artist care zâmbește privind direct în cameră.

Kelly Osbourne

Relația cu Sid, care tocmai a împlinit 45 de ani, vine la doar trei luni de când Kelly s-a despărțit de Erik Bragg, alături de care a trăit o poveste de iubire timp de un an de zile. 

Kelly Osbourne a luptat cu kilogramele în plus

Kelly Osbourne a luptat cu greutatea în trecut. A scăpat de nouă kilograme în 2009, înainte de a participa la show-ul “Dancing with the Stars”. A dezvăluit apoi pentru Shape Magazine că mânâncă pe sistem nervos. Ulterior, ea a slăbit mai bine de 38 de kilograme după ce și-a făcut operație de mișcorare a stomacului în urmă cu doi ani de zile.

Ba mai mult, aceasta a dezvăluit că slăbind a reușit să se răzbune pe acei bărbați care au refuzat să iasă cu ea pe motiv că ” e prea grasă”.

Citeşte şi: Nicole, trup de zeiță la 53 de ani. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Eddie Murphy pe străzile din Beverly Hills

Potrivit Mirror, Kelly a mărturisit că a fost invitată în oraș de șapte bărbați într-o singură zi, însă i-a refuzat pe toți. Motivul? Se pare că fiecare dintre ei prezentaseră un interes pentru Kelly, însă au refuzat să-și dea întâlniri cu ea ”pe motiv că e prea grasă”. Deși acum erau interesați de ea, după ce a slăbit mai bine de 38 de kilograme, ea a decis să-i refuze.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri