Nicole Murphy
Divertisment

Nicole Murphy / Getty Images

Nicole, trup de zeiță la 53 de ani. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Eddie Murphy pe străzile din Beverly Hills

Nicole Murphy, fosta soție a lui Eddie Murphy, poate fi confundată cu ușurință cu o puștoaică. Deși are 53 de ani, antrenoarea de fitness se mândrește cu un trup perfect, pe care nu ratează nicio ocazie pentru a și-l etala.

Nicole Murphy are 53 de ani, este mama a cinci copii, însă continuă să fie într-o formă fizică de invidiat, arătând că poate arăta bine la orice vârstă.

*EXCLUSIVE* Sexy Nicole Murphy shows off all her curves as she shops with a male friend in Beverly Hills
Beverly Hills, CA - *EXCLUSIVE* Sexy Nicole Murphy is out with a male friend doing a bit of shopping. Wearing a pair of curve-hugging white pants and a plunging neck line, the model took to Beverly Hills for a bit of downtime. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 611885669, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Fosta soție a lui Eddie Murphie face furori pe rețelele sociale cu exercițiile sale complexe, iar de curând a fost surprinsă pe străzile din Beverly Hills, arătând încă o dată că are un trup perfect.

*EXCLUSIVE* Sexy Nicole Murphy shows off all her curves as she shops with a male friend in Beverly Hills

Citește și: Cum a apărut fosta soție a lui Eddie Murphy la benzinărie. La 53 de ani, Nicole Murphy pare să fi găsit elixirul tinereții

Îmbrăcată în pantaloni mulați și într-un top scurt, decoltat, vedeta și-a asortat ținuta cu o pereche de sandale cu tocuri înalte, dar și cu bijuterii masive. Ținuta extravagantă i-a pus, însă, în valoare formele apetisante.

Nicole, care a fost căsătorită cu actorul de la Hollywood Eddie Murphy în perioada 1993-1006, reușește să se mențină în formă grație exercițiilor fizice pe care le face constant. Ba mai mult, ea postează clipulețe și pe internet, având o comunitate mare.

Citește și: La 52 de ani e confundată cu o puștoaică. Fosta soție a lui Eddie Murphy, Nicole, încă o apariție incendiară în public

În urma divorțului, Nicole Murphy a primit 15 milioane de dolari, plus o casă impresionantă, însă a pierdut totul în scurt timp. A fost îngropată în datorii, cu Fiscul pe urmele ei, însă până la urmă și-a revenit din punct de vedere financiar.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri