Kendall Jenner pose pour la campagne publicitaire des bijoux "Messika"
Divertisment

Kendall Jenner, pentru campania "Messika" Jewelry Spring/Summer 2022. Profimedia

Kendall Jenner, în costum de baie și cizme de blană, în zăpadă. „Pozele anului” au strâns peste 11 milioane de like-uri

Este regina podiumului de modă și cel mai bine plătit supermodel din lume. Kendall Jenner a oferit „imaginile anului”, după cum i-au transmis chiar fanii ei pe Instagram, la scurt timp după ce vedeta americană a publicat trei fotografii inedite pe platforma de socializare.

Starul de reality-show, în vârstă de 26 de ani, s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie negru, minuscul, și cizme de blană, în zăpadă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Modelul se află în vacanță, în Aspen, Colorado, cu prietenii ei.

Imaginile au adunat peste 8.400.000 de like-uri pe Instagram, în 11 ore de la publicare, după două zile ajungând la aproape 12 milioane. „Wim Hof a spus baie de zăpadă”, a scris Jenner în descrierea pozelor. Cel mai probabil ea a făcut referire la populara metodă promovată de Wim Hof, un guru olandez care laudă beneficiile expunerii la frig.

Starul „Keeping Up with the Kardashians” este fiica lui Caitlyn și Kris Jenner.

Kendall Jenner, într-o rochie ce pare făcută din fâșii, la o nuntă. Ținuta care a lăsat la vedere multă piele i-a adus critici

Din iunie 2020, Kendall Jenner are o relație cu sportivul de la Phoenix Suns, Devin Booker.

Vezi și: Christie Brinkley, cu adevărat spectaculoasă la 68 de ani. Fanii au reacționat când au văzut-o în costum de baie: "Tu nu îmbătrânești?"

Etichete: kendall jenner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri