Kendall Jenner arrives at the DKNY 30th Birthday Party Celebration held at St. Ann's Warehouse on September 9, 2019 in Brooklyn, New York City, New York, United States.
Divertisment

Kendall Jenner, seducătoare într-o rochie decoltată, purtată în timp ce bea tequila direct din sticlă: „Lucruri pe care le iubesc”

Kendall Jenner a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram în care le arată fanilor lucrurile pe care le iubește cel mai mult. Printre acestea, se află și o fotografie în care modelul în vârstă de 26 de ani poartă o rochie neagră,  foarte decoltată, sorbind cu un zâmbet răutăcios dintr-o sticlă de tequila. 

Modelul a purtat pentru prima data rochia la nunta prietenei sale Lauren și a părut să se distreze foarte bine, căci aceasta zâmbea și gusta cu un pai alcoolul direct din sticlă. Rochia lui Kendall a atras toate privirile, mai ales că aceasta părea să fie realizată din mai mult din fâșii de material, lăsând o mare parte din piele la vedere. Deși anul trecut i s-a reproșat că a purtat o rochie prea controversată la un eveniment important pentru prietena ei, aceasta a declarat că mireasa a aprobat rochia și totul a fost în regulă. 

kendall jenner

Nu este singura fotografie în care Kendall și-a arătat corpul atrăgător. Aceasta a mai postat o poză în oglindă, în care poartă o pereche de colanți de sală închiși la culoare și un top mulat gri, care i-a lăsat la vedere abdomenul plat. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Cum arată în costum de baie singura membră a familiei Kardashian fără operații estetice, Kendall Jenner

„Lucruri pe care le iubesc”, a scris Kendall Jenner la descrierea fotografiilor de pe contul ei de Instagram, în care apăreau mașina ei, un cal și câinele ei cu ochelari de soare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Supermodelul nu este străin de aparițiile care lasă la vedere multă piele sau stârnesc controverse. La Met Gala din 2021, Kendall a ales să îmbrace un body nude, peste care a pus o rochie total transparentă, decorată cu cristale.

Citește și: Kendall Jenner, cea mai îndrăzneață apariție de până acum. Modelul a purtat un top transparent, care nu lasă loc imaginației

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri