Les Filles Du Soleil Red Carpet, 71st Cannes Festival 2018, Cannes, France - 12 May 2018
Divertisment

Kendall Jenner, cea mai îndrăzneață apariție de până acum. Modelul a purtat un top transparent, care nu lasă loc imaginației

Kendall Jenner, modelul familiei Kardashian, transformă fiecare apariție publică într-una demnă de covorul roșu, iar cele mai recente imagini cu aceasta, surprinse în Las Vegas, dovedesc asta.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a făcut furori la deschiderea unui nou club în Las Vegas, numit Delilah, când a apărut îmbrăcată într-un top transparent, care a lăsat aproape totul la vedere, spre încântarea paparazzilor. Posesoare a unui corp de invidiat, Kendall a defilat ca pe covorul roșu, iar ținuta mulată, formată dintr-un top tip rochie și colanți evazați, i-a evidentiatat atât brațele și picioarele tonifiate, cât și talia de viespe.

EXCLUSIVE: Kendall Jenner is seen heading to Delilah grand opening in see thru dress in Las Vegas with friend Justine Skye

Citește și: Bella Hadid, apariție nonconformistă la Cannes. Supermodelul a purtat o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

Aceeași ținută a fost purtată în trecut și de sora să mai mică, Kylie Jenner, în vârstă de 23 de ani, singura diferență fiind că aceasta a ales să poarte și un sutien nude pe dedesubt, pentru a nu dezvălui prea mult din decolteu.

kylie jenner

Citește și: Catherine Zeta-Jones, în costum de baie, în timpul unui antrenament. Imaginile sunt virale: ”Ești uimitoare!”

Ținuta lui Kendall a fost accesorizată de o pereche de sandale albe și o geantă mini în aceeași nuanță,  părul a fost lăsat desprins, îar machiajul a fost unul în nuanțe de nude.

EXCLUSIVE: Kendall Jenner is seen heading to Delilah grand opening in see thru dress in Las Vegas with friend Justine Skye

La marele evenimente au luat parte și alte celebrități precum Haily Și Justin Bieber, care a și cântat pe scenă, Kenndal și Kourtney Kardashian, Megan Fox și partenerul ei, Machine Gun Kelly, precum și Tyga și Andra Day.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri