Kendall Jenner și Hailey Bieber, oprite de poliție/ Profimedia
Divertisment

Kendall Jenner și Hailey Bieber, oprite de poliție/ Profimedia

Kendall Jenner și Hailey Bieber, oprite de polițiști în Beverly Hills. Ce regulă de circulație a încălcat sora lui Kim Kardashian

Celebrul model Kendall Jenner și prietena sa cea mai bună, Hailey Bieber, au fost oprite de poliție în Beverly Hills, pe motiv că sora mai mică a lui Kim Kardashian nu a oprit la semnul stop. 

Spre ghinionul vedetei, un polițist a fost în zonă atunci când Kendall a trecut cu viteză pe stradă, fiindu-i prea greu să observe semnul de stop. Sora lui Kylie se afla la volanul mașinii sala de lux, un Mercedes-Benz G500 Cabriolet argintiu, în timp ce soția lui Justin Bieber o acompania pe locul din dreapta. 

Citește și: Motivul real pentru care Kendall Jenner se teme să aibă copii: „M-am simțit rău în ultima vreme”

Kendall și Hailey se întorceau de la plajă atunci când au fost oprite de agentul de poliție, care, conform fotografiilor surprinse de paparazzi, le-a recunoscut și le-a iertat. Vedetele și polițistul au zâmbit în timp ce acesta verifica actele, iar Kendall s-a ales doar cu un avertisment pentru încălcarea legii. 

Kendall Jenner și Hailey Bieber, oprite de poliție/ Profimedia
Kendall Jenner și Hailey Bieber, oprite de poliție/ Profimedia

Nu este prima dată când Kendall și Hailey sunt oprite de polițiști. Se pare că doar atunci când sunt împreună atrag problemele, căci în 2014, în timpul unui episod din „Keeping Up With The Kardashians”, modelul și prietena sa au fost reținute de agenți după ce au mers împreună să cumpere un brad de Crăciun. 

Citește și: Kendall Jenner, doar într-o jachetă din denim. Imaginile au strâns milioane de aprecieri: „Nimeni nu se uită la hainele tale”

Imaginile vin după ce Kendall Jenner a fost surprins la plajă cu fostul ei iubit, Bad Bunny, în primele zile alea anului nou. Modelul în vârstă de 28 de ani a încins atmosfera pe o plajă din Barbados, dar și pe Instagram, cu pozele în costum de baie. 

Ea nu a fost singură, ci alături de o gașcă mai mare, din care a făcut parte și fostul ei iubit, Bad Bunny, dar și bunii ei prieteni, Justin și Hailey Bieber. Tânăra a demonstrat încă o dată că nu e deloc o timidă și și-a pus în bagaj numai ținute sumare, cu care nu a lăsat mult loc imaginației.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?