Kendall Jenner/ Profimedia
Divertisment

Kendall Jenner/ Profimedia

Motivul real pentru care Kendall Jenner se teme să aibă copii: „M-am simțit rău în ultima vreme”

Kendall Jenner este singura din surorile Kardashian care nu a devenit încă mamă. Modelul în vârstă de 27 de ani a declarat în nenumărate rânduri că nu se simte încă pregătită să aibă copii, însă recent, în timpul unei discuții cu fostul partener al surorii sale, Scott Disick, a dezvăluit care este, de fapt, motivul principal pentru care se teme să fie mamă.

În cadrul unui episod din serialul „The Kardashians”, Kendall și fostul iubit al lui Kourtney Kardashian, Scott Disick, poartă o discuție în care acesta o întreabă cum se descurcă cu anxietatea sa. Modelul a recunoscut că se luptă cu această afecțiune zi de zi și că acesta este motivul care a făcut-o să fie reticentă în a-și întemeia o familie.

Citește și: Kendall Jenner, despre începuturile sale în modeling: „Am fost suprasolicitată. Nu eram fericită” 

„M-am simțit rău în ultima vreme. Este unul dintre motivele pentru care de fapt îmi este frică să am copii”, a spus sora mai mare a lui Kylie Jenner. 

Nu este prima dată când Kendall vorbește despre sănătatea ei mintală. Aceasta a declarat pentru revista Vogue anul trecut că „s-a luptat” cu anxietatea ani de zile și că „poate avea zile bune și zile rele”. Cu toate acestea, în ciuda temerilor sale, Kendall a dezvăluit că este o persoană „de relație” și că își dorește să-și întemeieze o familie. 

„Sunt cea mai proastă persoană atunci când sunt singură, pentru că nu ies. Nu explorez nimic. Stau acasă și nu fac nimic. În același timp sunt foarte bună la a fi independentă. Nu caut ceva nimic în mod special, pur și simplu mă trezesc în relații”, a mărturisit Kendall. 

Modelul în vârstă de 27 de ani a dezvăluit, de asemenea, că atunci când sora ei Kylie a născut a fost ca un impuls pentru ea și s-a gândit la viitorul ei. „Sunt entuziasmată pentru acel moment din viața mea, dar știu că nu este chiar acum”, a declarat Kendall în luna iunie pentru revista WSJ.

Citește și: Kendall Jenner, mai fericită ca oricând, a întors toate privirile pe stradă, într-un pulover, dres negru și pantofi cu toc

De asemenea, Kendall a recunoscut că plănuiește să se mute din Los Angeles atunci când va avea copii, pentru a le oferi o educație mai privată. „Încerc să găsesc un echilibru între lucrurile private și cele sacre. Nu o să las frustrarea tuturor și stresul altora să mă împiedice să mă bucur de această parte a vieții”, a spus aceasta. 

Kendall nu a vorbit nici de zvonurile apărute cu privire la relația cu Bad Bunny: „Voi face tot posibilul ca lucrurile să rămână cât mai private, pentru că acesta este cel mai sănătos mod de a trata relațiile”.

Etichete: copii , model , mama , kendall jenner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri