Ireland Baldwin/ Profimedia
Divertisment

Ireland Baldwin/ Profimedia

Fiica lui Alec Baldwin a fost dependentă de alcool și de pastile. Ireland Baldwin nu a vorbit cu părinții ei timp de un an

Fiica lui Alec Baldwin a vorbit deschis despre dependența de alcool și de pastile în timpul unui interviu oferit pentru „Red Table Talk”. Ireland Baldwin a fost foarte rușinată de ceea ce devenise, luptându-se cu tulburările de alimentație și abuzul de subtanțe. 

Modelul, în vârstă de 26 de ani, și-a amintit cu durere despre cea mai grea perioadă din viața ei. Tânăra, care este fiica lui Kim Basinger și a lui Alec Baldwin, a declarat că a consumat pastile antidepresive în combinație cu foarte mult alcool, menționând că „am multe exemple de alcoolism și dependențe de droguri în framilia mea”. 

„M-am izolat de toți prietenii adevărați, de toată familia mea. Nu puteam să controlez nimic din viața mea. M-am torturat cu tulburările  de alimentație și consumam mult alcool cu pastile pentru că nu puteam să dorm noaptea”, a povestit Ireland Baldwin

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, reacție neașteptată după ce Hilaria a anunțat că e însărcinată: ”Nu-mi pasă!”

Modelul a dezvăluit că nu a vorbit cu părinții ei timp de un an de zile. „I-am văzut uneori”, a spus aceasta despre părinții ei, continuând să mărturisească că „îmi era atât de rușine de ceea ce devenisem și de modul în care trăiam. Eram slăbită din toate punctele de vedere. Eram fără viață”.

Dezvăluirea acesteia are loc la șapte ani de când s-a înscris la Centrul de Recuperare SOBA, o unitate de tratament pentru dependenții de droguri și alcool din Malibu, California, fiind specializată și în tulburări psihologice pentru „traume emoționale”. 

„S-a confruntat cu niște situații grele în ultima perioadă și a devenit tot mai stresată și copleșită. Este acolo pentru a obține instrumentele de care are nevoie pentru a merge mai departe într-o direcție pozitivă”, a declarat o sursă pentru revista People, la momentul când Ireland Baldwin începuse să meargă la clinică. 

De asemenea, Ireland a fost deschisă cu privire la luptele pe care le-a dus cu tulburările sale alimentare, sărbătorind aproape opt ani de când a scăpat de anorexie și bulimie”. La începutul acestei luni, modelul a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant în care vorbea despre propriile insecurități și criticile aduse de fani pentru felul în care arată. 

Citește și: Ireland Baldwin, criticată de fani pentru că și-a făcut o operație estetică: „Ești prea tânără și prea frumoasă ca să faci asta”

„Nu mai pun la suflet lucrurile urâte pe care oamenii le spun online. Acum știu că acest lucru nu va înceta niciodată să existe. Știu că, cu cât o să fiu mai mult acolo, cu atât oamenii vor găsi motive pentru care să mă critice. Dar este în regulă. Nu sunt nici pe departe atât de faimoasă precum Camilla, dar mă raportez la fiecare cuvânt scris de ea. Am fost numită grasă, urâtă, lipsită de valoarea și irelevantă de către utilizatorii de pe Internet încă de când eram copil. Mi-am petrecut prea mulți ani înfometându-mă și ruinându-mi corpul pentru că un fan mi-a spus că nu voi fi niciodată la fel de slabă și de frumoasă ca mama mea. Sigur, am nesiguranța mea. Știu că multora dintre voi le place să spună că sunt plină de acid în buze, implanturi mamare și botox, dar chiar și dacă nu este absolut nimic în neregulă cu niciunul dintre aceste lucruri, nu am”, a scris aceasta pe contul său de Instagram. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?