kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian a achiziţionat la licitaţie un pandantiv purtat de prinţesa Diana. Profimedia

Kim Kardashian a cumpărat faimosa cruce Attallah purtată de prinţesa Diana. Câți bani a licitat

Kim Kardashian a cumpărat crucea Attallah, un celebru pandantiv purtat de prinţesa Diana, la o licitaţie organizată miercuri la Londra, a anunţat casa Sotheby's.

Attallah, un luxos pandantiv realizat în anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, a fost purtat de prinţesă la o gală caritabilă la Londra în 1987. Este decorat cu diamante de 5,25 carate.

printesa diana in oxford

Acum, a fost vândut la licitaţie pentru aproape 187.000 de euro. Crucea de ametist, o varietate de cuarţ violet, a fost cumpărată de un reprezentant în numele vedetei americane de reality TV Kim Kardashian, a confirmat Sotheby's.

"Bijuteriile deţinute sau purtate de prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, mai ales o piesă precum crucifixul Attalah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv", a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's, înainte de vânzare, arată AFP, citată de Agerpres.

"Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este simbolul încrederii tot mai mari a prinţesei în alegerile sale vestimentare şi de bijuterii, în acel moment special din viaţa ei", a adăugat el.

Anul trecut, Kim Kardashian (42 de ani) a purtat rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat-o atunci când i-a cântat "Happy Birthday" preşedintelui Kennedy, în 1962, la celebra gală a Metropolitan Museum din New York.

Muzeul Ripley's, care deţine faimoasa rochie, a negat ulterior acuzaţiile potrivit cărora Kim Kardashian ar fi deteriorat-o.

Citește și:

Met Gala 2023. Penelope Cruz și Roger Federer, două dintre gazde. Care va fi tema ceremoniei din luna mai

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri