meta gala
Divertisment

Met Gala 2023. Penelope Cruz, Roger Federer. Profimedia

Met Gala 2023. Penelope Cruz și Roger Federer, două dintre gazde. Care va fi tema ceremoniei din luna mai

Penelope Cruz, Dua Lipa, Michaela Coel și Roger Federer vor fi copreşedinţii viitoarei Met Gala, unul dintre cele mai fascinante evenimente din New York.  Alături de ei se va afla celebra Anna Wintour, redactorul-şef al revistei Vogue, cea care prezidează fiecare ediţie a acestei ceremonii.

Gala Met este atât un spectacol al celebrităţilor, cât şi un eveniment social şi filantropic, fiind principala sursă de finanţare pentru departamentul de modă al Muzeului Metropolitan de Artă din New York City, The Costume Institute, cu un total estimat la peste 16 milioane de dolari în 2021.

Met Gala 2023, dedicată lui Karl Lagerfeld

Evenimentul are loc anual în prima zi de luni din mai şi însoţeşte deschiderea marii expoziţii în cadrul The Costume Institute, care în 2023 va fi dedicată designerului Karl Lagerfeld. Codul vestimentar va fi  "În onoarea lui Karl".

De obicei, plecând de la această temă impusă, marii creatori de modă şi brandurile de lux concep cele mai originale sau extravagante ţinute purtate de vedetele internaţionale pentru a se distinge pe covorul roşu, în faţa fotografilor. Alegerea preşedinţilor galei este, de asemenea, analizată cu atenţie în lumea modei şi a celebrităţilor.

Alături de Roger Federer, legenda tenisului care se va retrage în 2022, se află actriţa spaniolă Penelope Cruz, care a defilat anterior pentru Karl Lagerfeld.

Ceilalţi doi copreşedinţi sunt vedete în ascensiune: cântăreaţa britanico-albaneză Dua Lipa, cunoscută pentru hitul "Levitating" şi care are în palmares şase Brit Awards şi trei Grammy Awards la vârsta de 27 de ani şi actriţa şi scenarista Michaela Coel, în vârstă de 35 de ani, autoarea seriei "I May Destroy You", despre un viol şi urmările acestuia şi care interpretează unul dintre personajele din cel mai recent film Marvel, "Black Panther: Wakanda Forever".

Kim Kardashian, acuzată că a distrus rochia lui Marilyn Monroe îmbrăcată la Met Gala. Imaginile cu creația sunt virale: ”Ce dezastru!”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri