Kanye West și Kim Kardashian
Divertisment

Kanye West și Kim Kardashian, Foto: Profimedia

Kim Kardashian a cumpărat partea deținută de Kanye West din reședința lor conjugală. Ce sumă impresionantă a plătit vedeta

Kim Kardashiana a devenit unica proprietară a reședinței pe care o împărțea cu Kanye West, după ce aceasta i-a plătit fostului soț 20 de milioane de dolari în numerar în timpul procesului de divorț.

Rapperul în vârstă de 44 de ani „a renunțat în mod oficial la drepturile asupra proprietății” în urmă cu două săptămâni, transformând-o pe Kim, în vârstă de 40 de ani, singurul proprietar al reședinței pe care au cumpărat-o împreună în urmă cu șapte ani, relatează Daily Mail.

Ea locuiește acolo cu cei patru copii ai lor Nord (8 ani) Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm (2 ani), din februarie, când cei doi au depus cererea de divorț.

Citește și: Victoria Beckham, criticată de fani după apariția la GMA, pentru că și-ar fi mărit buzele: „Ce s-a întâmplat cu fața ta?”

Potrivit Daily Mail, cei doi au stabilit în mod amiabil cui îi va rămâne locuință, iar Kim Kardashian i-a plătit lui Kanye cele 20 de milioane de dolari în numerar, pentru a face procesul mai rapid.

PREMIUM EXCLUSIVE Kim Kardashian Expands Upon Her Breathtaking Mansion While Joining The Billionaire List

Citește și: Chris Martin, declarație de dragoste în public pentru Dakota Johnson: „Cântecul acesta este despre universul meu. Iar ea este aici!”

Cuplul a cumpărat conacul impresionant în 2014, pentru suma de 20 de milioane de dolari, iar Kanye a realizat o renovare completă a casei cu ajutorul renumitului designer de interior belgian, Axel Vervoort.

În februarie 2020, Kardashian și West și-au prezentat casa minimalistă pentru prima dată într-un film pentru Architectural Digest, Kanye lăudând munca lui Vervoordt. Aceștia ar fi chletuit încă 20 de milioane de dolari pentru renovări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri