Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian a întors toate privirile la petrecerea Vanity Fair de după Oscaruri. Vedeta a purtat o rochie lungă spectaculoasă

Kim Kardashian a reușit din nou să atragă atenția cu ținuta sa spectaculoasă, însă de data aceasta a făcut-o la petrecerea Vanity Fair, care s-a desfășurat la scurt timp după decernarea premiilor Oscar. Vedeta a purtat o rochie de un albastru strălucitor, mulată pe corp. 

Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a cucerit publicul la petrecerea Vanity Fair, unde a purtat o rochie lungă de un albastru neon, marca Balenciaga. Mânecile lungi ale rochiei s-au îmbinat cu mănușile, un detaliu care a devenit una dintre semnăturile lui Kim în ultima perioadă. Aceasta a accesorizat totul cu o pereche de botine negre și ochelari de soare argintii. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian nu a fost prezentă la decernarea premiilor Oscar 2022, însă fanii au putut vedea o mulțime de postări ale acesteia pe contul de Instagram în timp ce urmărea evenimentul online. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kim Kardashian, surprinsă într-o ținută îndrăzneață în Miami. Vedeta și-a arătat formele voluptoase în cei mai mulați colanți

Prima dată când Kim Kardashian a purtat o ținută asemănătoare a fost la Met Gala, unde a avut una dintre cele mai șocante apariții, fiind acoperită din cap până în picioare într-o ținută neagră, mulată, semnată tot Balenciaga.

Deși intenția vedetei "Keeping up the Kardashians" a fost de a uimi publicul, fanii nu i-au apreciat ținuta și chiar au criticat-o pentru că nu a respectat tema impusă de gazda Anna Wintour: "În America: lexiconul modei".

kim kardashian (8)

Citește și: Kim Kardashian, apariție inedită într-un costum de baie. Vedeta și-a ascuns chipul sub o cască moto

Astfel, după ce a fost profund criticată pe rețelele sociale, Kim Kardashian a publicat pe pagina ei de Instagram o serie de fotografii cu ținuta de la eveniment, alături de descrierea: "Ce este mai american decât un tricou din cap până în picioare?", reacția ei face trimitere la tema galei, care presupune crearea unor ținute ce celebrează și amintesc de moda americană de-a lungul timpului.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri