kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, amenințată de angajați cu judecata. Ce i-a nemulțumit pe aceștia în legătură cu comportamentul vedetei

În plin proces de divorț de Kanye West, Kim Kardashian ar putea trece prin sala de judecată și pentru o problemă cu angajații ei.

La doar câteva luni după ce Kanye a fost dat în judecată de staff-ul și artiștii folosiți în cadrul grupui creștin cu care organiza concerte sub numele Sunday Service, și Kim ar putea avea aceeași soartă.

Staff-ul vedetei de televiziune vrea să ceară bani pentru anii de "comportament nerezonbil" trăiți în preajma acesteia.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Ținuta de sesiune a lui Kim Kardashian. Bruneta învață pentru Drept îmbrăcată doar în costum de baie

O sursă din prejma cuplului Kim-Kanye a declarat pentru The Sun: "De când colaboratorii l-au dat în judecată pe Kanye, și alți angajați au luat în calcul această opțiune. Este vorba despre persoane care lucrează în casa lui Kim, care consideră că atât vedeta, cât și apropiații ei au avut un prea mare control asupra lor" . De asemenea, aceștia susțin că nu au fost plătiți conform legilor statului californian.

Kanye West ar putea plăti daune de 30 de milioane de dolari colaboratorilor săi

În 2020, Kanye West a fost dat în judecată de aproape 1000 de persoane, instrumentiști, dansatori și soliști, care l-au acuzat că nu i-au plătit suficient pentru munca depusă și pentru orele suplimentare din timpul turneului american din 2019. Dacă pierde procesul, rapperul este nevoit să achite daune de de milioane de dolari, notează Daily Mail.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri