Kim Kardashian/ Getty Images
Divertisment

Kim Kardashian/ Getty Images

Kim Kardashian, în centrul atenției la două luni de la divorț. Vedeta ar avea o relație cu un bărbat de 52 de ani

La doar două luni de când a semnat actele de divorț de Kanye West, Kim Kardashian este din nou în centrul atenției, întrucât au apărut zvonuri că aceasta ar avea o nouă relație.

Potrivit presei internaționale, Kim Kardashian l-ar fi dat uitării pe Kanye West, bărbatul căruia i-a dăruit patru copii și s-ar întâlni cu nimeni altul decât Van Jones, comentatorul de la CNN.

Citește și: Ținuta de sesiune a lui Kim Kardashian. Bruneta învață pentru Drept îmbrăcată doar în costum de baie

Ba mai mult, fanii acestora n-au încetat să lanseze speculații privind această legătură, ei împărtășind aceeași pasiune, și anume Dreptul.

#JusticeReformNOW: Celebrities For Justice & Voices Of Impacted People
WASHINGTON, DC - APRIL 28: Van Jones speaks during #JusticReformNow Capitol Hill Advocacy Day at Russell Senate Office Building on April 28, 2016 in Washington, DC. (Photo by Leigh Vogel/Getty Images)

”Chiar sper să fie adevărat.”, ”Van Jones este o idee bună. Un bărbat deștept. E un bărbat bun și are bani. Ar forma un cuplu frumos.”, ”Cei doi se merită unul pe altul.”, au apreciat unii dintre fani.

Alții, în schimb, au acuzat-o pe Kim că se folosește de acesta pentru a-și dezvolta cariera de avocat.

Citește și: Kim Kardashian, apariție electrizantă la o petrecere din Miami. Cum arată ținuta care a eclipsat-o pe Victoria Beckham

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai CNN, dar are în palmares și un premiu Emmy. Acesta a fost, de asemenea, și consilierul lui Barack Obama în 2009 și a ajutat la înființarea mai multor companii nonprofit. Jones este liber, întrucât a încheiat de curând divorțul de Jana Carter, de care s-a despărțit în 2019.

Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

Starul american de reality-show Kim Kardashian a cerut oficial, în luna februarie, divorțul de soțul său, rapperul și antreprenorul Kanye West, potrivit mass-mediei americane, după săptămâni de speculații privind o posibilă separare, relatează AFP.

Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West, potrivit site-ului TMZ.com, specializat în informații despre celebrități.

Citeşte şi: Arată bine în orice moment al zilei. Sofia Vergara, apariție plină de stil la 48 de ani

Și revista Variety a relatat, citând o sursă judiciară, că actele de divorț au fost depuse la tribunal vineri.

Luna trecută, revista People scria că Kim Kardashian ar fi angajat-o deja pe Laura Wasser, o cunoscută avocată de partaj care în trecut a lucrat pentru vedete ca Angelina Jolie și Christina Aguilera.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri