kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Getty Images

Kim Kardashian, apariție electrizantă la o petrecere din Miami. Cum arată ținuta care a eclipsat-o pe Victoria Beckham

Kim Kardashian a făcut furori zilele trecute la o petrecere de elită din Miami, unde au participat o serie de celebrități precum: Victoria Beckham, David Beckham, Maluma, Pharel William sau Vanessa Hudgens.

Deşi evenimentul a fost plin de lume bine îmbrăcată, cele care s-au evidenţiat cu adevărat au fost Kim și Victoria, care și-a serbat ziua de naștere. În ciuda faptului a împlinit 47 de ani, fosta membră "Spice Girls" a arătat la fel de tânără ca acum două decenii, cu excepția faptului este mai stilată în prezent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citeşte şi: Ce sfat a primit Kim Kardashian de la mama sa, când s-a separat de Kanye West. Femeia de afaceri a trecut deja prin două divorţuri

Cunoscută pentru ținutele sale business, pline de eleganţă, Victoria Beckham a ales și de data aceasta articole vestimentare sigure, care îi caracterizează stilul. Astfel, vedeta a îmbrăcat o cămașă albă simplă și o pereche de pantaloni din latex, adăugând o pată de culoare prin pantofii stiletto portocalii.

Deși ținuta a fost una corectă, fashion designer-ul a fost eclipsat de Kim, care a întors toate privirile atunci când a apărut într-o rochie vintage, verde, marca Dior și o pereche de sandale aurii. Ținuta electrizantă i-a scos în evidență silueta în formă de clepsidră și a transformat-o pe membra familiei Kardashian în centrul atenției, lucru deloc rău, dat faptul că vedeta este din nou o femeie singură.

Kim Kardashian

Citeşte şi: Cum arată, de fapt, Kate Upton, atunci când e departe de podium. Modelul a făcut publice imagini fără filtru: ”Modă versus realitate!”

Evenimentul a constat în marea deschidere a hotelului de lux din Miami, "The Goodtime Hotel.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri