Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian, surprinsă în piscină în toiul nopții. Vedeta arată uimitor într-un costum de baie negru

Kim Kardashian a reușit să-și surprindă din nou fanii de pe rețelele sociale după ce a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii realizate în pisicină, în toiul nopții. Vedeta a arătat uimitor într-un costum de baie din două piese și mănuși din piele. 

Fosta soție a artistului Kanye West continuă să uimească cu aparițiile sale extravagante, iar de curând a făcut furori pe rețelele de socializare cu o ședință foto spectaculoasă. Aceasta s-a bucurat de o baie în pisicină în mijlocul nopții, arătându-și formele de invidiat într-un costum de baie negru, din piele, pe care l-a asortat cu o pereche de mănuși din același material. Cu toate că soarele apusese demult, Kim nu a renunțat la ochelarii de soare supradimensionați, care s-au îmbinat perfect cu ținuna și cu părul ei ud. 

„Înot de noapte”, a scris Kim Kardashian la descrierea caruselului de fotografii postate pe contul său de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kim Kardashian și-a etalat formele care au făcut-o celebră, în costum de baie. Cum au pozat-o fotoreporterii pe plajă

Vedeta din „The Keeping Up with the Kardashian”, în vârstă de 41 de ani, a părut relaxată și fericită sub lumina lunii, în ciudat faptului că de câteva săptămâni se află într-un scandal cu fostul soț, producătorul Kanye West. 

Kim Kardashian este foarte îndrăgostită de iubitul ei, Pete Davidson

Kim Kardashian trăiește o poveste de dragoste impresionantă alături de comediantul Pete Davidson, cei doi începându-și relația la puțin timp de la divorțul dintre ea și tatăl copiilor ei. Câțiva apropiați ai vedetei au declarat pentru revista People că aceasta este „cu adevărat fericită” în relația cu bărbatul de 28 de ani. 

„Prietenii lui Kim sunt încântați să o vadă cu adevărat fericită. Toți cei din jurul ei sunt pur și simplu bucuroși”, a declarat sursa. 

Citește și: Kim Kardashian a dezvăluit cine este singura persoană care o intimidează cel mai mult: ”Voiam să spun politicienii, dar nu o fac!”

Kim Kardashian a început să se întâlnească cu Pete Davidson în luna octombrie 2021, la aproape nouă luni de când a depus documentele de divorț, în luna februarie a anului trecut. Aceasta a pus capăt căsniciei ei de șase ani pe care o avea alături de Kanye West. Cei doi au împreună patru copii, care au rămas alături de ea. 

Kim Kardashian și Pete Davidson

Kim și Pete au dat vestea că formează un cuplu sărutându-se într-un moment artistic pregătit pentru emisiunea Saturday Night Live.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri