kim
Divertisment

Kim Kardashian. Tik Tok/Instagram

Kim Kardashian, dimineața, fără machiaj. Vedeta americană a trecut recent printr-o nouă schimbare de look

Kim Kardashian arată foarte diferit într-un clip pe care l-a postat zilele acestea pe TikTok. După ce și-a vopsit recent părul și și-a încântat fanii cu această schimbare, vedeta americană de reality show a surprins din nou.

Kim, în vârstă de 42 de ani, a apărut fără machiaj în timp ce își aplica pe față un produs din propria gamă de îngrijire a pielii. 

Pe fundalul clipului se aude vocea unei femei care spune: „Știai că dacă înlocuiești cafeaua de dimineață cu ceai verde poți pierde 87% din bucuria pe care o ai în viață?”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Admiratorii ei au felicitat-o pentru această apariție și au numit-o noua „regină” a TikTok-ului.

„Primul Tik Tok fără North. Mă simt eu însămi”, a notat ea în descriere, după ce a tot apărut în ultima perioadă pe contul fiicei sale.

 

@kimkardashian

My first tik tok without North. I’m feeling myself!

♬ original sound - StudioFitnessDiva

Kim a recurs recent la o schimbare radicală de look. A renunțat la nuanța de blond platinat a părului și a revenit la brunet. O eră fericită, a transmis ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kim Kardashian, când nu-și editează pozele în Photoshop. Vedeta, fotografiată într-o rochie tricou la un meci de fotbal al fiului ei

Etichete: kim kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri