Kim Kardashian și Kanye West
Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West, în 2019/ Foto: Getty Images

Singurul lucru pe care Kim Kardashian i l-a cerut lui Kanye West după despărțire: „Știa că asta contează mult pentru mine”

Kim Kardashian a făcut noi declarații despre relația dintre ea și rapperul Kanye West, dezvăluind care a fost singurul lucru pe care aceasta i l-a cerut după despărțire. Vedeta de reality show a povestit totul la finalul celui de-al doilea sezon din „The Kardashians”, care a fost lansat noaptea trecută. 

Kim, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit că ea și fostul ei soț, în vârstă de 45 de ani, au comunicat foarte greu după ce rapperul a decis să nu mai vorbească cu ea. Însă, aceasta a povestit un episod care a avut loc în iulie, în timp ce ea și fiica North West, în vârstă de nouă ani, se aflau la Paris pentru Săptămâna Modei. 

North a purtat la Săptămâna Modei de la Paris o jachetă colorată pe care tatăl ei, Kanye, a purtat-o cu mulți ani în urmă atunci când a fost cu Kim la Paris. Antreprenoarea a explicat că a trebuit să cumpere jacheta de pe internat, fiindcă Kanye este nepăsător când vine vorba de lucrurile lui și le dă cu foarte mare ușurință. 

Citește și: Kim Kardashian, dezvăluiri despre Kanye West: ”A vrut să renunțe la tot și să-și dedice viața fiind stilistul meu!”

„Kanye tinde să fie foarte nepăsător cu lucrurile lui și le oferă pe toate fără resentimente. Eu vreau ca lucrurile lui să rămână pentru copiii noștri. El știe că asta contează mult pentru mine”, a declarat Kim Kardashian. „Atunci când nu vorbea cu mine, a câștigat câteva premii Grammy. L-am contactat și i-am cerut un singur lucru, să mi le trimită pentru a le adăuga la seif, astfel copiii noștri să aibă toate premiile tatălui lor împreună. A fost de acord și mi le-a trimis”, a adăugat vedeta. 

Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West

Kim Kardashian a devenit oficial singură în luna martie a acestui an, după ce un judecător din Los Angeles a pronunțat divorțul său de Kanye West, cu care vedeta s-a căsătorit în 2014, informează AFP.

Vedeta de reality-show Kim Kardashian s-a prezentat în faţa instanței prin internet, însă Kanye West a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat faţă de desfacerea căsătoriei.

Citește și: Kim Kardashian, amenințată de Kanye West: ”Mi-a spus că viața mea profesională se va încheia!”

Rapperul, care şi-a schimbat oficial numele în "Ye", s-a opus acestei despărțiri şi i-a cerut în mai multe rânduri lui Kim Kardashian, pe reţelele sociale, să se împace.

Kim Kardashian a solicitat divorțul anul trecut, după luni de zvonuri apărute în presă cu privire la problemele sale conjugale şi tulburările de sănătate mintală ale rapperului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri