alex rodriguez jennifer lopez
Divertisment

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au rupt relația chiar când se pregăteau de nuntă. / Foto: Getty Images

I-a luat cadoul înapoi? Alex Rodriguez s-a pozat lângă mașina pe care i-o dăduse lui Jennifer Lopez de ziua ei

Acum doi ani, pe când între Jennifer Lopez și Alex Rodriguez era dragoste mare, fostul sportiv i-a dăruit divei o mașină roșie de aproape 150.000 de dolari. După despărțirea din urmă cu câteva luni, bolidul pare că a rămas în garajul lui.

Alex Rodriguez s-a pozat în fața a trei dintre mașinile de lux pe care le deține, dar ceea ce a atras atenția urmăritorilor lui de pe Instagram a fost că a ales să o pună în prim-plan tocmai pe cea pe care i-o dăruise lui J.Lo când aceasta a împlinit 50 de ani.

Citește și: Alex Rodriguez, primele declarații despre separarea de Jennifer Lopez: ”Sunt recunoscător pentru cei cinci ani incredibili!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bineînțeles, că pe rețelele sociale s-au născut dezbateri aprinse dacă este chiar aceeași mașină și dacă el i-a cerut înapoi cadoul fostei logodnice sau dacă Jennifer a decis să se debaraseze de tot ceea ce îi aducea aminte de trecut. Mulți l-au condamnat pentru gestul de a se poza așa și au considerat că este doar o răzbunare lipsită de eleganță pentru că ea a trecut repede peste despărțire și că s-a cuplat cu Ben Affleck atât de curând după ce și-a dat jos de pe deget inelul de logodnă.

Citește și: Jennifer Lopez, imaginea perfecțiunii la 52 de ani. Cum a pozat cântăreața la bordul iahtului de 130 de milioane de dolari

Jennifer Lopez a lăsat trecutul în urmă și e fericită cu Ben Affleck

La scurt timp după ce a rupt relația de aproape cinci ani cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a început să iasă cu Ben Affleck, bărbatul pe care l-a iubit și la începutul anilor 2000 și cu care a fost aproape să ajungă la altar. Lucrurile par a decurge minunat între ei și la o viteză uimitoare, având în vedere că-și fac deja planuri să se mute împreună.

Citește și: Jennifer Lopez, sărutată cu foc de Ben Affleck în ziua în care a împlinit 52 de ani. Cei doi sunt topiți unul după celălalt

O sursă a declarat pentru revista People că cei doi îndrăgostiți se simt norocoși pentru că au primit o a doua șansă. Autoarea hitului „Cambia El Paso” și starul din „Justice League” (48 de ani) reprezintă unul pentru celălalt partenerul/partenera perfect/ă. „Vor să facă tot ce se poate pentru ca această relație să funcționeze. Sunt îndrăgostiți nebunește”.

Foto: Profimedia, Instagram

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?