Kim Kardashian At Dolce & Gabbana After Party
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian, fotografii în costum de baie sub duș, după ce a dezvăluit că se antrenează două ore pe zi ca să arate așa

Kim Kardashian a devenit o împătimită a fitnessului, la care apelează tot mai des pentru a se menține în formă maximă, după ce anul trecut a ținut o dietă dură, pentru care a și fost criticată, pentru a intra în rochia celebrei Marilyn Monroe la Met Gala. 

Vedeta de  reality show, în vârstă de 42 de ani, a pozat săptămâna aceasta într-un costum de baie negru minuscul, cu un lanț auriu în jurul abdomenului, într-un duș în aer liber, după ce anterior a explicat că se antrenează două ore pe zi, pentru silueta „clepsidră”.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Noi fotografii au fost distribuite pe pagina ei de Instagram. Kim a fost model pentru noua ei colecție de costume de baie SKIMS, despre care a spus că „schimbă jocul”, fiind „concepute pentru mai mult decât apă”.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kardashian a dezvăluit că fizicul ei se datorează antrenamentelor intense la sala de sport, coordonate de fondatorul aplicației CrushIt, Senada Greca, în vârstă de 40 de ani.

„Nimic nu se compară cu un antrenament de 2 ore cu Senada Greca”, a scris ea pe rețeaua socială.

"3d,Illustration",Or,"3d,Rendering",Artist,Impression,Of,An,Space
Kim Kardashian și Senada Greca. Foto: Instagram Kim Kardashian

Recent, Kim Kardashian a mers la Săptămâna Modei de la Milano, unde a participat la prezentarea casei Dolce & Gabbana. 

Kim a întors toate privirile într-o rochie roșie decupată.

 

Etichete: kim kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri