kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Getty Images

Kim Kardashian, în pantaloni de piele și un top care de abia o acoperă, la cină în New York. Viața de femeie singură îi priește

Când ai sute de milioane de dolari în conturi, acum poți să fii în Los Angeles, iar peste câteva ore în alt colț al Globului. Kim Kardashian, una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete din lume, își permite să zboare la New York doar pentru o cină cu prietenii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Asta a și făcut bruneta. Și nu a apărut oricum, ci într-o ținută care a captat imediat atenția fotoreporterilor. Îmbrăcată în pantaloni de piele și un top minuscul din același material, care i-a lăsat la vedere un decolteu generos și abdomenul lucrat la sala de sport amenajată în propria locuință, Kim a mers pe străzile din metropola americană la fel ca pe podiumul de modă.

Citește și: Kim Kardashian, în lacrimi după divorțul de Kanye West: ”Mă simt ca o ratată, vreau doar să fiu fericită!”

A făcut gesturi largi, s-a întins și și-a fluturat părul, conștientă că este privită și fotografiată. Mândră de instantaneele surprinse, aceasta le-a pus chiar și pe contul ei de Instagram, unde are peste 237 de milioane de fani.

Kim Kardashian și Kanye West sunt în proces de divorț

kim kardashian si kanye west

Kim Kardashian a cerut oficial, în luna februarie, divorțul de soțul său, rapperul și antreprenorul Kanye West, potrivit mass-mediei americane, după săptămâni de speculații privind o posibilă separare, relatează AFP.

Cei doi erau căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West.

Citeşte şi: Kim Kardashian, într-o ținută imposibilă. Cum arată rochia cu decupaje extreme, care lasă orice detaliu la vedere

În urmă cu câteva luni, revista People scria că vedeta  ar fi angajat-o deja pe Laura Wasser, o cunoscută avocată de partaj care în trecut a lucrat pentru vedete ca Angelina Jolie și Christina Aguilera.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri