kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Foto: Instagram

Kim Kardashian, într-o ținută imposibilă. Cum arată rochia cu decupaje extreme, care lasă orice detaliu la vedere

Kim Kardashian a impresionat printr-o nouă apariție, de data aceasta pe rețelele sociale. Vedeta reality show-ului "Keeping up with Kardashians" și-a dezvoltat, în ultimul timp, un stil de îmbrăcăminte căruia nu-i poți rezista. Să-şi fi schimbat stilistul sau gusturile vestimentare? Oricare ar fi motivul, este o schimbare în bine care o avantajează.

Posesoare a unor forme de invidiat, Kim poate îmbraca orice piesă vestimentară şi tot va arăta într-un mare fel, ​iar cea mai recentă fotografie de pe Instagram dovedește acest lucru. Vedeta, în vârstă de 40 ani, și-a pus în evidență corpul în formă de clepsidră într-o rochie de plajă, marca Namita Khade, care pare imposibil de purtat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Arată bine în orice moment al zilei. Sofia Vergara, apariție plină de stil la 48 de ani

Extrem de decupată și cu bretele foarte subțiri, care îți pot cauza un accident vestimentar, rochia din tricot cu siguranță nu este pentru toată lumea. Dezvăluie atât de mult din corpul tău, încât orice detaliu nedorit iese în evidență, iar Kim, conștientă de modelul extravagant al rochiei, și-a intitulat imaginea: "Nu trebuie înțelegeți".

Judecând după fundalul din imagine, fotografia a fost făcută în timpul excursiei sale din Miami, unde a participat la deschiderea hotelului "The Goodtime Hotel", alături de alte celebrități precum Victoria Beckham sau Maluma.

Kim Kardashian

Citeşte şi: Noi imagini cu Loni Willison. Fosta soție a unui star din ”Baywatch” continuă să trăiască pe străzi și mănâncă din gunoaie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri