Kim Kardashian și Pete Davidson în Londra/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian și Pete Davidson în Londra/ Profimedia

Kim Kardashian nu a primit acces la Jubileul de Platină. Cum a reacționat vedeta, după ce a mers în Londra special pentru eveniment

Visul lui Kim Kardashian de a participa la petrecerea oficială a Jubileului de Platină din Marea Britanie a fost năruit. Vedeta a făcut tot posibilul pentru a lua parte la marele eveniment, însă Palatul Buckingham a respins cererile acesteia. 

Kim Kardashian nu a primit acces pentru a participa la Jubileul de Platină. Cum a reacționat, după ce a mers în Londra special pentru a

Chiar dacă Kim Kardashian este considerată regina celebrităților în SUA, se pare că există totuși evenimente la care aceasta este refuzată. Vedeta din „The Kardashians”, în vârstă de 41 de ani, a zburat către Londra alături de iubitul ei Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, cu speranța că va lua parte la sărbătoarea fastuoasă, însă, în ciuda eforturilor sale, oficialii de la Palatul Buckingham i-au respins cererile de a participa sâmbătă la petrecerea Jubileului de Platină de la Palat. 

Reprezentanții lui Kim Kardashian au cerut bilete pentru marele eveniment, însă cuplul american a fost refuzat. Kim a fost atât de hotărâtă să participe, încât o sursă a declarat pentru Daily Mail că aceasta a încercat să achiziționeze bilete prin toate mijloacele, declarând că nu o deranjează dacă biletele „nu sunt VIP”.  

Citește și: Scandal pe rețelele sociale după ce Kim Kardashian a pozat pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit: ”E rușinos!”

„Kim este rareori refuzată să participe la orice eveniment, așa că acest lucru a fost destul de surprinzător, mai ales că nu vizitează des Regatul Unit. Kim și Pete iubesc Familia Regală și chiar și-au dorit să ia parte la această sărbătoare specială”, au declarat reprezentanții vedetei americane, potrivit sursei citate.  

Nu se știe dacă Jubileul de Platină este singurul motiv pentru care Kim Kardashian și iubitul ei au călătorit până în Londra, însă cert este că au profitat de vizita în capitala britanică, fiind surprinși pe străzile din cartierul de lux Mayfair, dar și la cină la celebrul restaurant River Café din Londra. 

Ce festivități vor avea lor cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei

Palatul Buckingham a dezvăluit programul complet al evenimentelor organizate cu prilejul celebrării Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, care marchează 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii, scrie Agerpres. Celebrările vor include deschiderea pentru public a domeniilor private ale reginei în vârstă de 96 de ani, precum şi un concert cu vedete în faţa Palatului Buckingham din Londra. 

Cele mai multe dintre sarcinile din cadrul Jubileului vor fi repartizate altor membri ai familiei regale, printre care prinţul William şi soţia sa, Kate, precum şi ducesa de Cornwall. În mod obişnuit, Regina aniversează urcarea pe tron în mod privat la reşedinţa sa de la Sandringham.

Citește și: Mutrițele delicioase ale prințului Louis au furat toată atenția la Jubileul reginei. Puștiul și Elisabeta a II-a au o relație aparte

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a se întinde de pe 2 iunie până pe 5 iunie. Prima zi a sărbătorii a început cu parada „Trooping the Colour”, fiind urmată a doua zi de un serviciu religios în semn de recunoştinţă pentru domnia suveranei, oficiat la Catedrala St Paul. Sâmbătă, pe 4 iunie, va avea loc Platinum Party At The Palace, un spectacol la care vor lua parte numeroase vedete. Iar duminică, pe 5 iunie, în ultima din cele patru zile de festivităţi, va avea loc un prânz festiv, Big Jubilee Lunch, celebrat pe întreg teritoriul ţării. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri