The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals
Divertisment

Kim Kardashian, în rochia lui Marilyn Monroe, la Met Gala 2022. Getty Images/ The Met Museum

Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022. A purtat rochia faimoasei Marilyn Monroe, o creație în valoare de 5 milioane de dolari

Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022. Starul în vârstă de 41 de ani a visat să poarte spectaculoasa rochie în care Marilyn Monroe i-a urat la mulți ani președintelui american John F. Kennedy în 1962 și a reușit. A slăbit peste 7 kilograme pentru a intra în această creație cu peste 6.000 de cristale, gândită de designerul de costume Jean-Louis, după o schiță a lui Bob Mackie.

Nu e de mirare că anul acesta Kim Kardashian conduce lista celor mai bine îmbrăcate vedete care și-au făcut apariția pe covorul roșu la Met Gala.

În cea mai importantă noapte din lumea modei, supranumită și „Super Bowl-ul covorului roșu” de la Hollywood, care a avut codul vestimentar „glamour aurit”, pentru a se potrivi cu tema „În America: O antologie a modei, Kim Kardashian a strălucit la brațul iubitului ei, Pete Davidson.

Met Gala Celebrating (In America: An Anthology of Fashion) - New-York
Kim Kardashian and Pete Davidson attend The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City, USA.,Image: 688216634, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Povestea rochiei de 5 milioane de dolari în care Marilyn Monroe i-a cântat la mulți ani lui Kennedy

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

În rochia translucidă, Marilyn Monroe i-a cântat la mulți ani, în 19 mai 1962, președintelui american John F. Kennedy, la aniversarea a 45 de ani.

Kim este singura persoană în afară de Marilyn care a purtat emblematica ținută de când a fost creată. 

„Aceasta este rochia lui Marilyn Monroe. Are şaizeci de ani. Am avut această idee să o port încă de anul trecut. Mi-au adus-o cu paznici înarmați și mănuși. Am încercat-o si nu mi s-a potrivit. A trebuit să slăbesc peste 7 kilograme”, a declarat ea pe covorul roșu. „Am fost determinată să intru în ea... Și am reușit...”

Marilyn a plătit 1.440 de dolari pentru această piesă fashion personalizată, iar în 1999 a fost vândută la licitație pentru peste un milion de dolari, conform Vogue. A fost revândută în 2016 pentru $4,8 milioane și a ajuns la Ripley's Believe It Or Not Museum. Acum, cei de la muzeu i-au împrumutat-o lui Kim pentru seara de la Met Gala 2022. 

Rochia stă la o temperatură controlată de 20 de grade Celsius și umiditate 40-50% .

Kim Kardashian la met gala

Dieta strictă pe care Kim Kardashian a ținut-o pentru a încăpea în legendara creație: „A fost asta sau nimic”

Kim și-a vopsit părul blond platinat, ca Marilyn, și a dezvăluit că pentru a slăbi a renunțat la carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni.

Într-un interviu pentru Vogue, Kim a explicat de ce această alegere vestimentară pentru Met Gala 2022:

„Ideea mi-a venit cu adevărat după gala din septembrie anul trecut. M-am gândit în sinea mea, ce aș fi făcut pentru tema americană dacă nu ar fi fost look-ul Balenciaga? Care este cea mai americană temă la care te poți gândi? Marilyn Monroe, evident”, a spus ea pentru Vogue.

„Pentru mine, cel mai mare moment al Marilyn Monroe a fost atunci când i-a cântat „La mulți ani” lui JFK.”

„Astăzi toată lumea poartă rochii transparente, dar pe atunci nu era așa. Într-un fel, aceasta este originala rochie nud. De aceea este atât de șocant”, a spus ea revistei.

Kim, mamă a patru copii, a mai menționat și că și-a vopsit părul platinat într-un proces care a durat 14 ore.

kim kardashian (23)
US socialite Kim Kardashian and comedian Pete Davidson arrive for the 2022 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 2, 2022, in New York. The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute. The Gala's 2022 theme is "In America: An Anthology of Fashion".,Image: 688172544, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Rochia lui Marilyn Monroe, cu 6000 de cristale, adusă cu gărzi. Kim a probat-o cu mănuși speciale

Înainte ca muzeul să-i permită lui Kim să împrumute piesa, au lăsat-o să încerce o replică. Următorul pas a fost transportul rochiei originale din Florida în California pentru probă. După ce ținuta a sosit cu gărzi, Kim a probat-o cu mănuși speciale pentru a nu o strica, dar nu i s-a potrivit.

Kim Kardashian a stat îmbrăcată în rochia originală a lui Marilyn Monroe doar câteva minute

La Met Gala, starleta a apărut în ținuta originală doar în fața fotografilor, în momentul în care a pășit pe treptele instituției, însă după câteva minute s-a schimbat într-o replică, pentru a nu o strica.

Rochia strălucitoare a fost tot timpul păzită de gărzi înarmate și mânuită doar cu mănuși.

„Întotdeauna am crezut că Monroe avea forme extrem de curbate. Mi-am imaginat că aș putea fi mai mică decât ea în unele părți ale corpului, dar nu. Așa că, atunci când am realizat că nu mi se potrivește, mi-a venit să plâng pentru că nu se putea modifica deloc”, a spus ea pentru Vogue.

„A fost asta sau nimic”, a continuat Kim care a început să țină o dietă strictă, fără carbohidrați și fără zahăr, în timp ce alerga pe banda și purta un costum de saună de două ori pe zi. După o lună de regim, a încercat iar ținuta și i s-a potrivit: „Să plâng de bucurie, nu alta, când am intrat în rochie”.

Pe www.peroz.ro:

Met Gala 2022. Kim Kardashian, Blake Lively și Cardi B conduc lista celor mai bine îmbrăcate vedete. Cine a gafat pe covorul roșu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri