kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Foto: Profimedia

Kim Kardashian nu se dă bătută după ce a picat primul examen la Drept: "Nu renunț, mă pregătesc să îl dau din nou, în curând"

Kim Kardashian a anunțat va susține din nou examenul preliminar de intrare în avocatură, după ce inițial a afirmat este o "ratată" pentru l-a picat și îi vine renunțe.

Examenul cu pricina constă într-un test obligatoriu pentru studenții care urmează facultăți de Drept neacreditate sau care stagiază în cadrul unor firme de avocatură – cum e cazul lui Kim. Acest test preliminar este adresat tuturor "bobocilor" din anul I de Drept, pentru a le permite continuarea studiilor. Examenul se numește Baby bar (examenul mic de intrare în barou) sau "Examenul studenților din anul I de Drept", în America.

Citeşte şi: Ținuta de sesiune a lui Kim Kardashian. Bruneta învață pentru Drept îmbrăcată doar în costum de baie

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a recunoscut a picat examenul într-un episod pentru reality show-ul "Keeping Up With The Kardashian". Kim părea vizibil dezamăgită de rezultatele ei, după ce a aflat a obținut doar 474 de puncte din cele 560 necesare pentru a trece examenul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am petrecut șase săptămâni consecutive, 10 până la 12 ore pe zi, studiind continuu și a fost atât de important pentru mine să iau acest examen, iar faptul nu am trecut m-a făcut fiu cu moralul la pământ și -mi vină renunț, a spus Kim la aflarea rezultatului.

Kim Kardashian vrea să devină avocat

Kim Kardashian urmează, în prezent, un stagiu într-un cabinet de avocatură. Ea intenţionează să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru revista Vogue
Vedeta de televiziune a mărturisit şi motivul pentru care a decis să se reorienteze din punct de vedere profesional: spune că a devenit interesată de ideea de a studia Dreptul după ce a intervenit pe lângă preşedintele american Donald Trump pentru a obţine graţierea lui Alice Marie Johnson.

Citeşte şi: Ellen DeGeneres, înlocuită de cântăreața Kelly Clarkson. Anunțul făcut de NBC: ”Lucrăm la câteva planuri mari!”

Statul California permite studierea Dreptului în cadrul unui cabinet de avocatură, apoi participarea la examenul de admitere în barou, după o perioadă de patru ani, așa că diva nu trebuie să meargă fizic la cursurile Facultății de Drept pentru a-și îndeplini dorința de a deveni avocat.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?