Kelly Clarkson o va înlocui pe Ellen DeGeneres
Divertisment

Kelly Clarkson o va înlocui pe Ellen DeGeneres/ Getty Images

Ellen DeGeneres, înlocuită de cântăreața Kelly Clarkson. Anunțul făcut de NBC: ”Lucrăm la câteva planuri mari!”

Vestea că talk show-ul moderat de Ellen DeGeneres se va încheia în 2022, după 19 sezoane, a surprins pe toată lumea, însă acum au apărut noi detalii. Mai exact, se pare că aceasta va fi înlocuită de Kelly Clarkson, cântăreață și prezentatoare de talk-show-uri, potrivit NBC.

Ellen DeGeneres a anunțat, la începutul acestei luni, că emisiunea pe care o modera se va încheia în 2022, întrucât ”nu mai este o provocare”. Acum, însă, a ieșit la iveală că emisiunea ei va fi de fapt înlocuită de emisiunea Kelly Clarkson Show, aflată acum la al doilea sezon.

60th Annual GRAMMY Awards - Red Carpet
NEW YORK, NY - JANUARY 28: Recording artist Kelly Clarkson attends the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Citește și: KELLY CLARKSON DIVORȚEAZĂ DUPĂ ȘAPTE ANI DE CĂSNICIE. CE A CERUT ÎN DOCUMENTELE DEPUSE LA TRIBUNAL

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„Kelly și întreaga noastră echipă de producție și-au pus inima, intenția și pasiunea incredibilă în realizarea unui spectacol care rezonează cu oameni de toate vârstele, culturile și mediile. Lucrăm la câteva planuri mari pentru sezonul trei și așteptăm cu nerăbdare să devenim primul show în timpul zilei pentru anii următori”, a declarat Tracie Wilson, vicepreședintele executiv al NBC Universal Syndication Studios.

Kelly Clarkson, în vârstă de 39 de ani, a câștigat primul sezon al American Idol în 2002 și a continuat să aibă hit-uri cu piese precum Stronger, Miss Independent și Since U Been Gone. Recent, ea a lansat The Kelly Clarkson Show, un program de o oră care prezintă oaspeți celebri. Programul a debutat cu ratinguri mari în 2019.

Kelly Clarkson a trecut printr-un divorț în 2020

Kelly Clarkson (38 de ani) a divorțat de soțul ei, Brandon Blackstock (43 de ani), după șapte ani de căsnicie. În documentele depuse la un tribunal din Los Angeles, cântăreața a specificat că dorește ca acordul prenupțial să fie activat, iar custodia copiilor să fie comună.

The 55th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Singer Kelly Clarkson (R) and Brandon Blackstock attend the 55th Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 10, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Citește și: Despărțirile anului 2020. Ce vedete și-au luat adio și nu mai formează un cuplu

Kelly și Brandon, manager de muzică country, au început să formeze un cuplu în 2011. Au împreună doi copii: River Rose (5 ani) și Remington Alexander (4 ani). Cu o lună de zile înainte de divorț,  Clarkson dezvăluia că își dorește mai mulți copii, însă nu și Blackstock, care mai are alți doi din căsnicia anterioară.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri