Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian, uimitoare cu noul look retro. Artista este de nerecunoscut cu tunsoarea din anii '80

Kim Kardashian este de nerecunoscut cu noul său look retro. Vedeta de reality show a uimit cu noua sa campanie pentru promovarea costumelor de baie, având o tunsoare în stilul anilor '80. 

Fosta soție a rapperului Kanye West și-a expus din nou silueta de invidiat într-o postare pe pagina sa de Instagram, acolo unde este urmărită de 322 de milioane de fani, însă nu în stilul clasic, așa cum ne-a obișnuit, ci având un look cu totul diferit. Kim a încercat o coafură din 1980, iar fanii au fost uimiți să o vadă pe vedeta lor preferată având breton. 

Femeia de afaceri din SUA a realizat o ședință foto pentru noua sa campanie pentru costume de baie, etalându-și formele voluptoase într-un ansamblu metalic și foarte decupat. Ședința foto a avut ca tematică anii '80, iar atât Kim, cât și modelele sale, s-au conformat și s-au transformat în femei veritabile ale acelor timpuri. 

Citește și: Kim Kardashian, într-o pijama foarte scurtă pe Instagram. Vedeta a strâns peste 3 milioane de aprecieri

„Pregătește-te pentru costumele de baie metalice”, a scris Kim Kardashian la descrierea fotografiilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-una din fotografii, Kim se afla într-un conac luxos, fiind acompaniată de doi câini albi, foarte pufoși, în timp ce adopata o poziție asemănătoare păpușii Barbie. Aceasta ținea la ureche un telefon de epocă și purta unul din cotumele sale de baie, de un argintiu metalizat, format dintr-un top scurt și o fustă mini. La fel ca tot decorul, și machiajul vedetei amintea, de asemenea, de acea epocă, având în jurul ochilor un fard de pleoape albastru strălucitor. 

Kim Kardashian a fost criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala

După ce a fost criticată pentru că a dat jos șapte kilograme în trei săptămâni, doar pentru a intra în celebra rochie a lui Marilyn Monroe, Kim Kardashian a dezvăluit că a mai slăbit încă două kilograme și jumătate. A ajuns la greutatea mult dorită și și-a schimbat stilul de viață.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți colorați și foarte mulați, și un top alb, cu vedere la abdomen, Kim a apărut la o emisiune tv în care a povestit și despre celebra rochie a lui Marilyn Monroe, despre care s-a scris pe rețelele sociale că ar fi distrus-o. Aceasta a negat cu vehemență că ar fi stricat în vreun fel ținuta: „Am lucrat foarte bine cu Ripley's (muzeul unde este ținută rochia - n.r.). Au existat oameni cu mănuși care au pus-o pe mine”, a zis vedeta. Aceasta a mai adăugat și că a avut rochia pe ea doar 3-4 minute, cât a urcat scările Muzeului Metropolitan de Artă.

Citește și: Niciodată n-a fost atât de slabă! Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la 41 de ani, într-o salopetă ultra mulată

Despre kilogramele date jos pentru a putea îmbrăca rochia legendară, precum și despre criticile primite pentru asta, Kim a declarat: „M-am uitat la această oportunitate ca la un rol. Am vrut foarte tare să îmbrac rochia. A fost ceva foarte important pentru mine. De fapt, am învățat multe despre sănătatea mea și despre stilul de viață, pentru că și după eveniment am continuat să mănânc foarte sănătos, iar acum am 9,5 kilograme în minus. Consumam mult junk food și nici nu-mi dădeam seama; mulți cartofi prăjiți. Mi-am schimbat complet stilul de viață”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri