Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian a dat jos 10 kilograme în două luni. / Foto: Profimedia

Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

După ce a fost criticată pentru că a dat jos șapte kilograme în trei săptămâni, doar pentru a intra în celebra rochie a lui Marilyn Monroe, Kim Kardashian a dezvăluit că a mai slăbit încă două kilograme și jumătate. A ajuns la greutatea mult dorită și și-a schimbat stilul de viață.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți colorați și foarte mulați, și un top alb, cu vedere la abdomen, Kim a apărut la o emisiune tv în care a povestit și despre celebra rochie a lui Marilyn Monroe, despre care s-a scris pe rețelele sociale că ar fi distrus-o. Aceasta a negat cu vehemență că ar fi stricat în vreun fel ținuta: "Am lucrat foarte bine cu Ripley's (muzeul unde este ținută rochia - n.r.). Au existat oameni cu mănuși care au pus-o pe mine", a zis vedeta. Aceasta a mai adăugat și că a avut rochia pe ea doar 3-4 minute, cât a urcat scările Muzeului Metropolitan de Artă.

Citește și: Kim Kardashian, acuzată că a distrus rochia lui Marilyn Monroe îmbrăcată la Met Gala. Imaginile cu creația sunt virale: ”Ce dezastru!”

Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a expus părul blond și formele care au făcut-o celebră. / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Despre kilogramele date jos pentru a putea îmbrăca rochia legendară, precum și despre criticile primite pentru asta, Kim a declarat: "M-am uitat la această oportunitate ca la un rol. Am vrut foarte tare să îmbrac rochia. A fost ceva foarte important pentru mine. De fapt, am învățat multe despre sănătatea mea și despre stilul de viață, pentru că și după eveniment am continuat să mănânc foarte sănătos, iar acum am 9,5 kilograme în minus. Consumam mult junk food și nici nu-mi dădeam seama; mulți cartofi prăjiți. Mi-am schimbat complet stilul de viață".

Înainte de Met Gala, Kim Kardashian nu a pus gura pe carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni. A făcut sport de două ori zi de zi

Kim Kardashian le-a povestit celor de la Vogue despre dieta pe care a ținut-o în cele trei săptămâni de dinaintea Met Gala. La prima probă a rochiei, starleta a plâns pentru că nu o cuprindea, așa că s-a decis să facă orice îi stă în putință pentru a-și îndeplini visul de a o purta. Nu a consumat carbohidrați și zahăr și a făcut sport de două ori pe zi, îmbrăcată într-un costum de slăbit cu efect de saună, în care transpira abundent.

Citește și:Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022. A purtat rochia faimoasei Marilyn Monroe, o creație în valoare de 5 milioane de dolari

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Faptul că a povestit aceste lucruri i-a adus o mulțime de critici, aceasta fiind acuzată că promovează un stil de viață nesănătos. Pe Twitter s-au adunat o mulțime de comentarii. Unul dintre cele care s-au rostogolit cel mai mult pe internet a fost: "Să adopți o dietă atât pentru o slăbire dramatică și apoi să dai iama în mâncare nu este sănătos și nici nu merită". Alții au spus faptul că a vorbi despre un astfel de subiect la tv este dăunător și dă un exemplu negativ tinerilor și așa presați să se corespundă unor standarde nerealiste.

Vedeta de reality show a spus, totuși, că nu s-a înfometat, ci că a mâncat numai proteine și legume, renunțând de tot la carbohidrați și zahăr. Mai mult, a plusat și la capitolul sport, cu două sesiuni istovitoare zi de zi. 

Citește și: Kim Kardashian, o Barbie modernă în colanți super mulați. Vedeta a fost pozată de fiica ei într-o ținută roz bombon

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri