"Game Of Thrones" Season 8 Premiere
Divertisment

Kit Harington și Rose Leslie așteaptă primul lor copil

 S-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones, apoi și-au dat seama vor petreacă restul vieții împreună. Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit în 2018, iar acum cei doi așteaptă primul lor copil.

Daily Mail scrie Rose Leslie și-a arătat burtica într-o ședință foto pentru revista Make, însă nu a comentat nimic legat de acest subiect. Kit Harington și Rose Leslie formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Cei doi își fac rar apariția la evenimente mondene, iar paparazii își surprind si mai rar în public.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Vestea vor deveni părinți vine după o perioadă în care actorul din Game of Thrones s-a luptat cu depresia și dependența de alcool, fiind internat într-o clinică de dezintoxicare.

Potrivit Filmnow.ro, anul trecut, Kit a optat pentru "un program de antrenament psihologic ce presupune meditație conștienta și o terapie comportamental-cognitivă pentru a combate stresul și emoțiile negative", precizează Page Six. Actorul britanic ar fi primit un diagnostic cu câteva săptămâni înainte de finalul "Game of Thrones" și s-ar fi internat după ultima sa apariție publică, la premiera din Irlanda a super-producției HBO.

"Sfârșitul proiectului a fost un moment cu adevărat dificil pentru Kit... Și-a dat seama un serial la care a lucrat atât de mulți ani se încheie cu adevărat. Este în clinică mai ales din cauza stresului și epuizării, dar și a consumului excesiv de alcool. Soția lui, Rose, este alături de el, iar toți cei dragi își doresc el se odihnească și aibă parte de o perioada de liniște și pace", au adăugat atunci sursele Page Six.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri