Kourtney Kardashian și Travis Barker
Divertisment

Kourtney Kardashian și Travis Barker / Foto: Profimedia

Kourtney Kardashian și Traver Barker s-au logodit. Cum a fost cerută în căsătorie membra familiei Kardashian

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit. Vestea a fost anunțată de membra familiei Kardashian prin intermediul a două fotografii publicate pe rețelele sociale, ce redau momentul special al celor doi.

Kourtney Kardashian, în vârstă de 45 de ani și Travis Barker, în vârstă de 42 de ani, sunt împreună doar de un an, însă toboșarul trupei Blink-182 a vorbit în nenumărate rânduri despre faptul că își dorește să-și petreacă restul vieții alături de Kourtney.

logodna kourtney (3)

Citește și: Transformarea lui Khloe Kardashian. Cât de mult s-a schimbat în 10 ani: Am avut multă vreme o relație nesănătoasă cu mâncarea

Astfel, cererea a venit mai repede decât ne așteptam. Kourtney a fost cerută în căsătorie într-un cadru romantic, pe plajă, unde Travis a amplasat o inimă enormă, realizată din trandafiri roșii, în jurul cărora au fost așezate numeroase lumânări albe. După ce și-a dus iubita pe malul oceanului, în mijlocul miilor de trandafiri, muzicianul și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel cu diamant oval.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte de Travis Barker, cea mai serioasă relație a lui Kourtney a fost cea cu Scott Disick, bărbat cu care urma să meargă la altar și împreună cu care are trei copii: Mason Dash Disick (11 ani), Penelope Scotland Disick (9 ani) și Reign Aston Disick (6 ani).

Citește și:Georgina Rodriguez, lăsată fară cuvinte de cadoul primit de la Cristiano Ronaldo. Obiectul valorează 150.000 £

La rândul său, muzicianul a trecut prin două căsnicii, prima a fost cu Melissa Kennedy în perioada 2001-2002, urmată de mariajul cu Shanna Moakler între 2004-2008, cu care împărtășește și doi copii: Alabama Luella Barker (15 ani) și Landon Asher Barker (18 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri