kristen bell
Divertisment

Kristen Bell / Foto: Profimedia

Kristen Bell, actrita careia i s-a spus ca nu e suficient de frumoasa, a strans o avere de 20 de milioane $

In cadrul unui interviu acordat revistei Vanity Fair, actrita in varsta de 39 de ani si-a amintit de primele ei preselectii si de criticile pe care le-a primit.

Kristen Bell a vorbit deschis despre feedback-ul directorilor de casting, care se legau mai degraba de aspectul ei fizic, nu de prestatia actoriceasca.

"Imi spuneau ca nu ma incadrez in nicio categorie si de-aia nu sunt suficient de buna. 'Ei bine, nu esti suficient de frumoasa pentru a juca rolul principal, dar nici suficient de ciudata cat sa fii intr-un rol secundar'. Ma intrebam ce inseamna asa. Ca nu o sa fiu niciodata actrita?", a povestit Bell.

Din fericire, cariera ei a evoluat foarte bine, iar Kristen Bell s-a facut remarcata in proiecte de succes. Dupa ce a primit rolul principal in serialul "Veronica Mars", numele ei a devenit cunoscut pe tot mapamondul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Talentata si la muzica, ea si-a imprumutat vocea personajului Anna din celebra animatie "Frozen".

"Cred ca pe masura ce am imbatranit, etichetarile de la Hollywood s-au schimbat sau aproape ca au disparut", a spus Kristen. "Acum ne bucuram aceasta zona cenusie uriasa, cu personaje complexe, care nu trebuie sa fie un singur lucru", a spus ea.

Dincolo de aparitiile in proiecte majore precum "Gossip Girl", "Bad Moms", "House of Lies", "The Good Place" sau "Forgetting Sarah Marshall", Kristen Bell si-a deschis propria afacere, prin intermediul careia vinde produse organice pentru copii.

Averea ei este estimata la 20 de milioane de dolari, semn ca toti criticii care au descurajat-o la inceputul carierei s-au inselat amarnic in ceea ce o priveste.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri