Kristen Bell/ Profimedia
Divertisment

Kristen Bell/ Profimedia

Kristen Bell demonstrează încă o dată că este o regină a modei. Actrița arată uimitor într-un costum din piele

Kristen Bell a surprins din nou cu o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Actrița s-a pregătit intens pentru turneul de promovare a miniseriei ”The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window” și a purtat un costum din piele ce i-a pus în valoare silueta perfectă. 

Recent, actrița din „Frozen”, în vârstă de 41 de ani, a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care a evidențiat câteva dintre look-urile sale preferate. Într-un turneu, aceasta s-a axat în mod special pe un costum de piele, format dintr-o jachetă și pantaloni de un roșu aprins, pe sub care a asortat un top negru. Evident, actrița și-a completat ținuta cu niște pantofi cu tocuri înalte. Aceasta a demonstrat încă o dată că este una dintre reginele modei, arătând ca o adevărată femeie de afaceri în ținuta îndrăzneață. 

Citește și: Kristen Bell, actrita careia i s-a spus ca nu e suficient de frumoasa, a strans o avere de 20 de milioane $

„Câteva look-uri pe care le-am purtat în turneul de promovare a noului serial, a scris aceasta la descrierea postării de pe Instagram, înainte de a eticheta stiliștii care au ajutat-o ​​să pună cap la cap ținutele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deloc surprinzător, cei 15 milioane de urmăritori au fost uimiți de postarea ei și s-au grăbit să-și împărtășească gândurile în secțiunea de comentarii. Unul s-a entuziasmat: „Am nevoie de toată această creație roșie”, în timp ce al doilea a adăugat: „Un adevărat style icon”, iar al treilea a postat: „Ohhh, costumul ăsta este VIAȚA!”.

Kristen Bell este fană a costumelor din piele 

Nu este prima dată când actrița din „Forgetting Sarah Marshall” a purtat ținute din piele, dovedindu-se că este un fan al acestui material îndrăzneț. Luna trecut, aceasta a uimit cu un alt look spectaculos. 

Citește și: După Mila Kunis și Aston Kutcher, un nou cuplu de la Hollywood anunță că-și spală rar copiii: "Aștept să miroasă urât"

Ea a atras atenția într-un ansamblu de un roșu izbitor, care a constat din pantaloni largi, un tricou simplu și o geacă supradimensionată care strălucea sub razele soarelui în timp ce se îndrepta spre studiorile de filmare pentru un episod din Jimmy Kemmel. Adăugând un strop de contrast, Kristen și-a combinat ținuta ei atrăgătoare cu o pereche de cizme albe din piele și și-a purtat părul blond drept, ferindu-și ochii cu o pereche de ochelari de soare retro.

Kristen Bell/ Profimedia
Kristen Bell/ Profimedia

Roșu părea să fie culoarea zilei pentru actriță, deoarece odată ce a intrat în direct, s-a schimbat într-o rochie purpurie mătăsoasă și a adăugat o pereche de cizme din piele visiniu până la genunchi.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri