kylie jenner
Divertisment

Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara prin forte proprii, face furori cu pozele pe care le publica pe Instagram

Este noua proprietara a unei case in valoare de 36 de milioane de dolari. Kylie, mezina familiei Kardashian-Jenner, se mandreste cu locuinta sa si pozeaza in ipostaze sexy in diferite zone ale domiciliului.

Detinatoarea brand-ului de cosmetice "Kylie Cosmetics" a fost desemnata de curand, pentru al doilea an consecutiv, cea mai tanara miliardara pe forte proprii. La 21 de ani, Kylie Jenner, fiica lui Kris si Caytlin si sora vitrega a surorilor Kardashian, a starnit o multime de controverse anul trecut, cand a fost desemnata miliardara pe forte proprii.

Multi au contestat acest titlu, scotand in evidenta faptul ca tanara se trage dintr-o familie instarita si foarte celebra.

Reprezentantii Forbes nu au ezitat: "In ciuda ajutorului primit de la familia celebra, Kylie nu a mostenit averea, ci si-a construit-o prin propriul business. Este miliardara fiindca la aceasta cifra este estimata suma din conturile ei".

Kylie a ajuns pentru prima data pe lista miliardarilor in martie 2019, cand a devenit cea mai tanara bogatasa din istoria acestei liste. Apoi, in noiembrie anul trecut, a vandut 51% din brandul ei, "Kylie Cosmetics", catre Coty Inc. pentru 600 de milioane de dolari.

Acordul, care s-a incheiat in ianuarie, a facut ca afacerea sa fie estimata la 1,2 miliarde de dolari. Kylie inca detine exclusiv celelalte 49 de procente.

Tanara, care are acum 22 de ani, isi cheltuie o mare parte din avere pe noi locuinte, masini de lux si vacante exotice.

Jenner este cunoscuta in special pentru faptul ca isi etaleaza bogatia pe retelele de socializare, unde a publicat inclusiv imagini cu un superyacht de 200 de milioane de dolari pe care si l-a cumparat la cea mai recenta aniversare.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri