PFW Acne Studios Photocall, Paris, France - 28 Sep 2022
Divertisment

Kylie Jenner / Foto: Profimedia

Kylie Jenner, într-o rochie croșetată și decoltată, care a lăsat-o mai mult descoperită. Ținuta "periculoasă" cu care s-a îmbrăcat

Kylie Jenner a furat toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris, când a coborât dintr-o mașină într-o rochie mini, foarte decoltată și croșetată, care a lăsat-o mai mult descoperită.

Tânăra de 25 de ani a mers să-l susțină pe bunul său prieten, designerul Olivier Rousteing, care și-a prezentat noua colecție într-un show care a adus-o în postura de model și pe celebra Cher, în vârstă de 76 de ani, care a apărut toată în latex.

Citește și: O tânără seamănă perfect cu Kylie Jenner, iar imaginile ei sunt virale: ”Dacă nu ești o Kardashian, te-ai născut în familia greșită!”

Kylie Jenner and BFF stassie head to the Balmain Runway show in Paris
Kylie Jenner și rochia "periculoasă" pe care a purtat-o în Paris. / Foto: Profimedia

Kylie nu a defilat, însă a fost în primul rând al prezentării de modă. Atentă să nu dezvăluie mai multă piele decât și-ar fi dorit, bruneta a fost mai tot timpul cu mâinile pe rochia care ar fi putut să-i joace feste oricând, mai ales că era generos decoltată, până în zona abdomenului, dar și foarte scurtă și cu transparențe.

Citește și: Kylie Jenner, pentru prima dată în costum de baie după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra miliardară a slăbit 18 kilograme

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri