kyliemain2
Divertisment

Kylie Jenner, irezistibilă într-o salopetă extrem de mulată. Cum arată garderoba sa în valoare de 1 milion de dolari

Kylie Jenner a încins atmosfera luni seara cu serie de fotografii provocatoare publicate pe rețelele de socializare.

Mezina familiei Kardashian, în vârstă de 23 de ani, și-a etalat formele perfecte într-o salopetă mulată, cu diferite modele, pe care nu multe femei ar îndrăzni o poarte. Ținuta a fost completată de o geantă Prada în nuanțe de verde și argintiu, un machiaj al ochilor metalizat, aflat în concordanță cu salopeta, iar părul negru și perfect drept și l-a lăsat desprins.

Citeşte şi: Fiica lui Paul Walker, debut la Săptămâna Modei de la Paris. A defilat pentru una dintre cele mai mari case de modă din lume

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Extrem de sigură pe sine, Kylie a pozat senzual în fața camerei, în mai multe poziţii, iar fotografiile au fost intitulate "Te poți uita, dar nu poți atinge", conștientă de atuurile sale.

Atât surorile sale, Kim și Khloe Kardashian, cât și fanii au rămas uimiţi de apariția vedetei, spunandu-i nu mulți ar putea arăta așa bine într-o astfel de ținută.

"Ești perfectă", "Numai tu ai putea arați așa într-o astfel de ținută", " vrea fiu oglinda de care te sprijini", "Arăți atât de bine, îți vine perfect"

Citeşte şi: Susan Lucci, actrița din ”All My Children”, în costum de baie la 74 de ani. Care este secretul siluetei ei

Pe lângă pozele provocatoare, Kylie Jenner a dezvăluit și ce se află în garderoba sa în valoare de 1 milion de dolari. Pregătită de primăvară, vedeta și-a arătat toate articolele de lux, în culori de tot felul, de la genți Chanel, Hermes și Louis Vuitton, la piese de încălțăminte extravagante.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?