Kylie Jenner
Divertisment

Kylie Jenner / Foto: Profimedia

Kylie Jenner, pozată din toate unghiurile când a apărut pe plajă, în costum de baie. Imagini de paparazzi sau ședință foto aranjată?

Kylie Jenner este una dintre preferatele paparazzilor, iar apariția ei pe o plajă exclusivistă din insulele Turks și Caicos, unde a plecat după despărțirea de Travis Scott, nu putea rămâne nepozată. Bogata antreprenoare și-a afișat corpul în toată splendoarea, mândră de cum arată, într-un costum de baie simplu, negru, din două piese.

Kylie Jenner a fost pozată din toate unghiurile, chiar și la dușul de pe plajă. Cu mișcări atent studiate, dornică să apară într-o lumină pozitivă, bruneta a părut a fi mai degrabă la o ședință foto organizată decât surprinsă ad-hoc de fotoreporteri.

Citește și: Kylie Jenner, apostrofată de fani după ce a afirmat că frumusețea ei e naturală: ”Fetițo, arăți de parcă ai avea 46 de ani!”

Kylie Jenner in costum de baie
Kylie Jenner, pozată în costum de baie în vacanța din Turks and Caicos / Foto: Profimedia
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

La un an de când a devenit mamă a doua oară, Kylie se poate lăuda cu forme voluptoase și cu un abdomen perfect plat. Deși este bănuită că a apelat la operații estetice pentru a-și mări posteriorul și bustul, astfel încât să semene mai tare cu celebra ei soră, Kim Kardashian, devenită celebră tocmai datorită formelor sale și a siluetei în formă de clepsidră, Jenner nu a recunoscut niciodată că ar avea astfel de intervenții.

Kylie Jenner in costum de baie
Kylie Jenner, pozată în costum de baie în vacanța din Turks and Caicos / Foto: Profimedia

Citește și: Kylie Jenner, într-o rochie croșetată și decoltată, care a lăsat-o mai mult descoperită. Ținuta “periculoasă” cu care s-a îmbrăcat

Pozată printre valuri, dar și în timp ce ieșea din apă și chiar la duș, unde și-a clătit sarea și nisipul de pe corp, Kylie s-a mișcat senzual în fiecare moment. După ce a ieșit din apă, și-a pus pe ea o fustă verde neon, foarte scurtă și mulată, pe care a lăsat-o să cadă pe șolduri.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri